Spela och titta på Norge – Belgien i Dam-EM kl. 18:00 torsdag 20/7. Få 400 kr att spela för + Tur-kallingar hos ComeOn och streama matchen genom att ”prova gratis i 2 veckor” hos C More!

C more sänder både Sveriges och många andra matcher i Dam-EM samt filmer och serier helt fritt i 2 veckor utan bindningstid eller uppsägningstid. Titta i mobil, surfplatta och dator var du än befinner dig!

Bland annat kan du streama den avgörande sista gruppspelsmatchen mellan Sverige och Italien live gratis!

EM-matcher torsdag 20 juli

18.00: Norge – Belgien (C More & TV12 från 17.30)
20.45: Holland – Danmark (SVT1 från 20.00)

Norge – Belgien Speltips

Andra omgången i gruppspelet tar sin början idag och vi har mer eller mindre en måstematch för bägge lagen i matchen Norge – Belgien idag. Inget av lagen lyckades ta någon poäng i första omgången. Norge fick stryk av Holland med 1-0 och samma siffror blev det i förlustmatchen för Belgien mot Danmark.

Norge förlorade EM-finalen i föregående Europamästerskap i fotboll för damer 2013 som spelades i Sverige. Belgien hade då inte kvalificerat sig för den 12 lag stora skara fotbollsnationer som deltog. Till årets Mästerskap har man utökat antal deltagande länder till 16 och nu kom Belgien med. Man blev två i kvalgruppen till EM efter England och avpolletterade därmed Serbien, Bosnien och Estland från att kvalificera sig till Mästerskapet. Norge gick vidare till slutspelet genom att vinna sin kvalgrupp överlägset utan att förlora en enda match av de åtta som spelades.

Norge fick det tufft mot värdlandet Holland i första gruppmatchen häromdagen. Holland var bättre på nästan allt. Nederländerna vann såväl statisttiken för bollinnehav 56%-44% och antal målchanser 18-7 samt skott på mål 8-2. Så resultatet 1-0 var inget att säga om. Men norskorna kan mycket bättre än så här. Så om vi bara får se att nerverna från öppningsmatchen har släppt kommer det norska spelet se helt annorlunda ut idag gissar jag. Belgien är normalt det betydligt sämre laget av de två även om Belgien bjöd upp Danmark till en bra kamp i första matchen. Norge ska bara helt enkelt vinna den här matchen.

Tipset: Norge vinner över Belgien. Odds 1.44 @betsson!

NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus

Läs mer om Dam-EM 2017 här!