Spela och titta på Frankrike – Island live stream gratis. Island och Frankrike ger sig in i Dam-EM denna tisdag 18/7 och de isländska damerna ska försöka upprepa herrarnas bragdartade fotbollsmästerskap från i fjol. Men första matchen blir tuff då en av huvudfavoriterna till guldet står för motståndet ikväll. Matchstart kl. 20:45!

Se matchen gratis!

C More direktsänder Frankrike – Island stream med sändningsstart 20:15. Prova C More gratis i 2 veckor inklusive många av Dam-EM matcherna. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid och du slipper reklam. Du kan streama i mobilen, surfplattan och datorn oavsett var du befinner dig! Det är helt suveränt med tanke på att man kanske just nu är på semester och inte har varken TV12 eller ens en tv i närheten. Då är det bekvämt att bara luta sig tillbaka med mobilen och hörlurarna i öronen och njuta av spännande EM-fotboll. Sveriges kommande gruppspelsmatcher kan du förstås också se gratis genom att prova på C More.

Förutom Europamästerskapen i fotboll för damer så kan du se massor av filmer, serier och barnprogram på C More under dessa veckor, helt gratis!

Frankrike – Island Speltips

Titta hitåt alla svenska islänningar! Tänk om vi kan få möjligheten att bevittna de isländska damerna göra om en liknande bragdturnering som herrarna gjorde förra sommaren i Fotbolls-EM.

Island är det sista av våra nordiska länder som nu premiärspelar i årets Dam-EM fotboll. Tidigare har Norge, Danmark och Sverige spelat. Förresten, vad skönt det var med Sveriges poäng mot Tyskland igår kväll!

Frankrike favoriter

I kvällens match Frankrike – Island är fransyskorna storfavoriter att vinna. Men Island har spelat bra under juni i de bägge landskamperna mot Irland 0-0 och den knappa förlusten mot Brasilien 0-1 efter mål av Sverigebekantingen och världsstjärnan Marta. Spelet har sett överraskande bra ut och jag tror inte alls det är någon omöjlighet att Island kan skrälla ikväll. Sverige lyckades ju igår för första gången på 22 år plocka en pinne mot Tyskland så det finns inget som säger att inte även Island kan göra det mot Frankrike.

Tipset: Det blir oavgjort i matchen Frankrike – Island. Odds 7.00 @ComeOn!

Få 400 kr + Tur-kallingar!

ComeOn erbjuder nya kunder som registrerar sig (gratis) en mäkta fin välkomstbonus på 400% vilket innebär att om du sätter in 100 kr på spelkontot så får du 400 kr ytterligare av spelbolaget att spela för. Dessutom får du just nu ett par TUR-KALLINGAR!

Spana också in årets hetaste casino bonus 2017!

Ska du ligga med mig?