Två måndagsmatcher idag 20 juli vankas i Allsvenskan mellan Göteborg – Halmstad och Djurgården – Sundsvall. De två hemmalagen har favorittrycket på sig att vinna då både tabelläge och form är något bättre i jämförelse med dagens motståndare.

Båda matcherna har avspark klockan 19:00 och direktsänds på C More. Läs mer här om hur du kan titta på C More gratis i 2 veckor utan bindningstid eller uppsägningstid.

Vill du ha ett par snygga Tur-kallingar från Frank Dandy?

Göteborg – Halmstad Speltips

Göteborg har bara vunnit en enda gång hemma på Gamla Ullevi den här säsongen. Det har blivit alldeles för många oavgjorda matcher för att laget ska ha med toppstriden att göra. Nu har man spelat en match efter juni-uppehållet, borta mot Jönköping. Och det såg lovande ut, seger med 0-2 borta. Ska segrarna börja radas upp på hemmaplan nu? Ja det är frågan. Men det skulle sannerligen behövas om man vi vara med och fajtas om Europaspel-platser. Det fattas 8 poäng upp till Sirius på tredje plats i den Allsvenska tabellen. Positivt är att Göteborg har två färre matcher spelade än de flesta lagen i tabellen. Så chansen finns till en stark upphämtning. Men då måste det nog bli seger mot bottenlaget Halmstad ikväll.

Halmstad har ingen rolig fotbollssäsong än så länge. Näst sist i Allsvenskan halvvägs. Bortaspelet har sett bedrövligt ut hittills så det ska bli intressant att se om en månads uppehåll har gjort dem gott. Ett avsevärt lyft spelmässigt, och även resultatmässigt får man väl säga, såg vi i första matchen efter uppehållet hemma mot Elfsborg för en dryg vecka sedan. 1-1 blev det mot ett lag som igår slog ligatvåan Norrköping med 1-3. Frågan för Halmstads del är om den höjda spelkvalitén räcker för att störa ett Göteborg på frammarsch?

Tips: Båda lagen gör mål, odds 1,90 @bet365!

Ny spelare hos bet365 erbjuds en fin välkomstbonus där du dubblar dina insatta pengar. Mängder av kampanjer erbjuds också!

[table id=bet365 /]