Idag spelas den andra omgången av Allsvenskan och vi har ett speltips till ett mycket bra odds. I den första omgången skrällde Sirius borta mot Djurgården och det ska bli intressant att se ifall nykomlingen även kan rå på Göteborg hemma. Dagens speltips i den allsvenska fotbollen vänder sig dock till en annan nykomling.

AFC Eskilstuna – Örebro SK

AFC flyttade inför årets Allsvenska sina hemmamatcher till Eskilstuna för att kunna få plats med mer publik. Dock verkar det inte som att det hittills har fått det lyft som man hoppats på. Endast 2000 biljetter är sålda än så länge inför mötet. AFC imponerade inte i premiären mot Gif Sundsvall och nu ska man ta sig an Örebro som avslutade förra årets Allsvenska mycket bra. Dessutom vann Örebro premiären och har gått starkt på försäsongen. ÖSK har 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste om man kikar på träningsmatcherna inklusive premiären i Allsvenskan. Det är stor skillnad på tempot i den allsvenska fotbollen och om man jämför med Superettan. Det kan ta några matcher för AFC att växa in i kostymen och därför tror vi att det blir tufft även här. Matchen spelas på konstgräs vilket Örebro är vana vid. Dessutom kommer Örebro ha med sig en hel del supportrar då avståndet inte är speciellt långt mellan Eskilstuna och Örebro.

Dagens allsvenska speltips

Vårt speltips på dagens allsvenska blir därför en rak 2:a på Örebro till oddset 2.62 hos bet365. Speltipset och oddset känns otroligt bra då bortalaget kommer få ett fint stöd från sina fans. Matchen erbjuder även 92 extra spel hos bet365 där du kan spela på allt möjligt från hörnor, mål och gula kort. Vi har även spikat 2:an på Örebro i vårt stryktipsförslag för vecka 14. AFC Eskilstuna – Örebro SK har matchstart 16.00 och fint väder väntar på klassiska Tunavallen.

Odds dagens allsvenska matcher

Se Allsvenskan gratis

Allsvenskan ser du hos C More. Läs mer hur du kan få se Allsvenskan gratis i några veckor eller månader utan uppsägningstid.

C More Gratis

Vi spelar idag hos bet365

Varför har vi valt att lämna in vårt tips hos bet365? Dels är oddset 2.62 (som är löpande) ett av de bättre som går att hitta på marknaden bland spelbolagen idag. Men just idag finns det en hel del annat att kika på hos bet365. Spelbolaget rankas som världens bästa när det gäller odds, livespel och livestreaming. I helgen om man har en slant över så finns det massvis med matcher att streama live och samtidigt spela på dem. Här kan du läsa mer om helgens bästa live stream matcher hos bet365. Så länge som du har ett konto med pengar på hos bet365 så kan du se matcher från spanska La Liga, Italienska Serie-A, tyska Bundesliga och franska Ligue 1. Detta kan du göra helt gratis!

Vi inleder sportdagen med Stryktipset och vårt allsvenska speltips på AFC Eskilstuna – Örebro SK.

Lycka till med era spel!