Färjestad – Djurgården Semifinal 18/4 >> Speltips & Stream << Avgörandets stund är inne!

Hockeydramatik när det är som bäst får vi vara med om under skärtorsdagskvällen 18 april 2019 när Färjestad och Djurgården gör upp i en allra sista batalj mot varandra för den här SHL säsongen i dagens sjunde och avgörande semifinal. Vem av dem ska inleda påskfirandet som en semfinalvinnare och mästerskapsfinalist? Avgörandets stund är inne!

Tur-kallingar

Färjestad – Djurgården Live stream

Nedsläpp sker klockan 19:30 i semifinalavgörandet mellan Färjestad – Djurgården och matchen sänds på TV12 samt kan streamas live på C More.

Streama årets mest gastkramande ishockey nu! Att få tillgång till SHL stream går oerhört snabbt och enkelt, Registrera ett konto hos C More genom att endast fylla i din E-postadress, Förnamn och Efternamn. Klart att börja streama. Se på Färjestad – Djurgården Live stream nu!

Vill du komma direkt till hockeysektionen hos C More kan du gå in här istället >>

Läs också om hur du kan titta på filmer och serier på C More gratis!

Färjestad – Djurgården kl. 19:30

Många av oss kände nog att Djurgården hade allt i sin hand när man ledde semifinalserien mot Färjestad med 3-1 i matcher och med ett spel som kändes lite övermäktigt för Karlstadspelarna. Men scenförändringen är total efter att Färjestad rest sig på nio. Två totala utklassningar på raken och totalt 14-3 i målskillnad gör helt plötsligt att Färjestad har favorittrycket på sig att vinna dagens avgörande semifinalmatch på hemmaisen i Löfbergs Arena.

Och om inte Djurgården hittar ett drastiskt motmedel mot Färjestads nya taktik och nya energi så är det tack och gonatt för dem efter kvällens drabbning. Vi tror dock Färjestad blir svårrubbade idag och sätter med gott självförtroende vår spelpeng på att Färjestad blir Frölundas finalmotståndare.

Hockeytipset 18/4: Färjestad vinner över Djurgården till i skrivande stund överlägset bästa oddset 1.91 @ Betfair >>.

Europa League fotboll 18/4

21:00 Chelsea – Slavia Prague
21:00 Eintracht Frankfurt – Benfica
21:00 Napoli – Arsenal
21:00 Valencia – Villarreal

NHL hockey inatt

01:00 Carolina Hurricanes – Washington Capitals
02:30 Winnipeg Jets – St. Louis Blues
04:00 San Jose Sharks – Vegas Golden Knights

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens SHL-semifinal eller varför inte NHL och Europa League fotboll också?

Spela odds på ett sätt som inte var tillåtet tidigare