Streama Slovenien – Norge live helt gratis 16/11 i mobiltelefonen, datorn, läsplattan, apple-tv’n eller din chromecast. Att se på Slovenien – Norge live stream gratis i UEFA Nations League funkar alldeles ypperligt på grund av att live streaming operatören C More valt att under en period på 2 veckor nu erbjuda sportsändningarna gratis utan att kräva vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Fantastiskt säger vi och tänker förstås utnyttja möjligheten att se på Slovenien – Norge live stream gratis idag.

Slovenien – Norge live streaming

Slovenien – Norge live stream och alla övriga matcher i UEFA Nations League fotbollen är som tidigare nämnts tillgängliga i alla dina enheter genom gratis live streaming. Vi är något lyckliga över att C More valt att lagom till de kommande landskamperna i Uefa Nations League erbjuda fri stream utan kostnad. De har öppnat upp deras abonnemang ”Mycket sport” helt gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Vi applåderar och jublar åt det generösa tilltaget! Detta innebär i sin tur så mycket mer gratis sportstream. Från det att du registrerar dig för att prova på gratis kan du under 2 hela veckor titta på så mycket sport som du orkar fritt utan kostnad och samtidigt inte behöva oroa dig för några efterkommande påtvungna abonnemangsmånader. Hurra va bra!

streama fotbolls-vm på c moreLäs mer om UNL på C More här >>

Inför Slovenien – Norge 16/11

Lasse lagerbäck är på god väg att leda sitt norska fotbollslandslag upp till Liga B i UEFA Nations League. Alla fyra lagen i UEFA Nations League Liga C, Grupp 3, möter varandra två gånger, en på hemmaplan och en på bortaplan. Fyra matcher var har hittills spelats och det är alltså den femte omgången av totalt sex som nu påbörjas. Norge är i topp på lika många poäng som tvåan Bulgarien som för övrigt redan har mötts två gånger med varsin 1-0 seger på sina respektive hemmaplaner. Målskillnaden dem emellan är också rekordjämn där det bara skiljer 1 mål till Norges fördel.

Det är bara gruppvinnaren som får äran att flyttas upp till Liga B och gruppjumbon degraderas omedelbart ner till Liga D medans nästjumbon får leva på att man är bland de bättre rankade treorna för att hänga kvar. Så därför förstår man hur viktig kvällens båda matcher Slovenien – Norge och Cypern – Bulgarien är. Bägge matcherna, inklusive Slovenien – Norge live stream, kan du idag 16/11 streama gratis, läs mer här >>

  1. Norge 4:1 i målskillnad, 4 spelade matcher, 9 poäng
  2. Bulgarien 5:3 i målskillnad, 4 spelade matcher, 9 poäng
  3. Cypern 4:6 i målskillnad, 4 spelade matcher, 4 poäng
  4. Slovenien 3:6 i målskillnad, 4 spelade matcher, 1 poäng

UEFA Nations League 16 Nov

20:45 Nederländerna – Frankrike (Liga A)
20:45 Slovakien – Ukraina (Liga B)
20:45 Wales – Danmark (Liga B)
20:45 Cypern – Bulgarien (Liga C)
20:45 Slovenien – Norge (Liga C)
20:45 Gibraltar – Armenien (Liga D)
20:45 Liechtenstein – FYR Makedonien (Liga D)

Se på Slovenien – Norge Live Stream Gratis 16/11. Läs också gärna vår tidigare artikel om C More Gratis.