Spela och titta på GAIS – Gefle i Superettan. Matchen kan ses på TV4 Sport och C More live streaming. Matchstart kl. 19:00 tisdag 23 maj 2017.

Streama Superettan

C More direktsänder alla fotbollsmatcher i Superettan. Välj att se matchen GAIS – Gefle live stream online via att antingen teckna ett abonnemang eller köpa en enstaka matchbiljett hos C More. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Du kan se matcherna i mobilen (smartphone), surfplattan och datorn, var du än befinner dig!

OBS! Delar av C More utbudet har du möjlighet att se gratis i 2 veckor.

Speltips GAIS – Gefle

Nionde omgången av Superettan ska fullbordas i och med kvällens möte GAIS – Gefle. Hemmalaget ligger på tolfte plats inför mötet och är farligt nära det så förhatliga nedflyttningsstrecket. Men då är det faktiskt ännu värre för Gefle som just nu agerar tabelljumbo.

Superettan Tabellställning

 1. Brommapojkarna 22 poäng
 2. Helsingborg 19 p
 3. Dalkurd 17 p
 4. Öster 14 p
 5. Trelleborg 13 p
 6. Varberg 13 p
 7. Falkenberg 12 p
 8. Degerfors 12 p
 9. Örgryte 12 p
 10. Syrianska FC 11 p
 11. Värnamo 10 p
 12. GAIS 9 p
 13. Åtvidaberg 8 p
 14. Norrby 8 p
 15. IK Frej 7 p
 16. Gefle 5 p

GAIS förnedrat senast

Båda lagen kommer till spel i kväll med varsin förlust i bagaget från senaste spelomgången. GAIS totalförnedrades av Varberg på bortaplan och förlorade med hela 7-1. Dessförinnan hade GAIS börjat hitta spelet ordentligt efter fyra matcher i rad utan förlust. Med två vinster och två oavgjorda kom säkert storförlusten mot Varberg som en en riktig dräpare psykologiskt sätt för spelarna. Chocken bland många både spelare, tränare och fans var stor. Räkna med att GAIS är revanschsuget och kommer göra allt för att vinna mot Gefle och därmed lägga förlusten mot Varberg helt bakom sig.

Gefle i botten

Gefle’s självförtroende är väl i jämförelse då kanske ännu sämre. Formkurvan pekar rakt neråt. En vunnen och fem förluster på åtta matcher varav fyra av förlusterna nu på sistone radats upp efter varandra. Inte allra bästa utgångsläget alltså för att spela en så pass viktig match som ändå gäller ikväll. Det är ju trots allt ett bottenmöte om man får säga det så där varenda pinne är viktig. Som i alla bottenstrider såväl som toppstrider är trepoängare som mest värdefulla. Det är i sådana här matcher Gefle måste ta fram sin fightingspirit om någon gång.

Speltipset

Med tanke på båda lagens tillknäppta självförtroende och stora poängbehov kommer det garanterat bli hårt spel därute på plan ikväll. GAIS är favoriter att vinna enligt spelbolagen. Man har fördel av att spela på hemmaplanen i Gamla Ullevi, Göteborg. Och dessutom ar man i flera tidigare matcher visat upp ett betydligt bättre spel än Gefle. Men i den här matchen kommer det kämpas brutalt från bägge håll. Detta är en av ganska få matcher som poängen gäller som allra mest med tanke på att hålla sig borta från bottenträsket i ligan.

Speltips GAIS – Gefle: Båda lagen gör mål till oddset 1.70 @bet365.

(Glöm nu inte bort att du kan se GAIS – Gefle live stream)

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!