Titta på Hammarby – AIK live stream gratis idag! Pingstdagen 2018 lördag 20 maj bjussar oss på ett efterlängtat hett toppmöte i Allsvenskan och tillika Stockholmsderby i form av Bajen mot Gnaget. Det blir inte mycket bättre än såhär i den Allsvenska fotbollen när ettan Hammarby och tvåan AIK möts och där motståndarna är bittra lokalrivaler. 

Hammarby – AIK Live Stream

c more sportStreama Hammarby – AIK gratis på C MORE söndagen den 20/5 med sändningsstart klockan 14:30. Matchen sparkar igång 15:00!

DIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Alla matcher i Allsvenskan kan man se på via live streaming hos C MORE men det är bara vissa av dem som går att streama gratis. De flesta allsvenska matcherna ingår i sportutbudet ”C MORE All Sport” som kostar pengar från allra första stund. Men utvalda fotbollsmatcher ifrån den svenska högstadivisionen i fotboll direktsänds alltså utan kostnad då de också ingår i ”CMORE Mycket Sport” som kan provas 2 veckor gratis, däribland mötet Hammarby – AIK live stream.

Gör så här för att streama gratis på C MORE:
  1. Klicka på ”Prova 2 veckor gratis”-knappen inne hos C More
  2. Registrera dig med e-postadress, namn och lösenord

Nu har du tillgång till massor av nya filmer, serier och direktsänd sport fritt under de närmaste två veckorna inklusive då dagens match Hammarby – AIK live stream. Inte heller medföljer någon bindningstid eller uppsägningstid, så du kan helt enkelt kolla på sport och fotboll utan att behöva bry dig om någonting annat under dessa veckor.

Läs mer om C MORE gratis här…

Inför Hammarby – AIK 20/5

Hammarby har rivstartat säsongen i fotbollsallsvenskan och är ännu obesegrade efter nio omgångar. Bara två missade poäng hittills av 27 möjliga gör att Hammarby till och med skaffat sig ett ovanligt stort försprång till närmaste lag AIK så här tidigt in på säsongen.

AIK och IFK Norrköping jagar närmast bakifrån och då förstår ni hur viktig dagens match mellan Hammarby och AIK är. Båda lagen har varit väldigt effektiva framåt och visst kommer spelarna i de bägge lagen göra allt för att imponera ytterligare en gång, speciellt nu när det vankas stekhett fotbollsderby i strålande försommarväder.

Derbytipset

Vi tippar att båda lagen gör mål i dagens match Hammarby – AIK till oddset 1,80 @ bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-05-20 kl. 09:33 men kan komma att ändras.