Streama Nederländerna – Frankrike Live idag fredag 16 november 2018 när de nu möts i en superviktig match i UEFA Nations League. Nederländerna – Frankrike Live stream samt ett speltips har vi förstås åt dig inför kvällens fredagsmys 16/11. Se matchen utan kostnad hos C More genom att prova 2 veckor gratis!

Nederländerna – Frankrike Live Stream

streama fotbolls-vm på c moreHelgens matcher i Uefa Nations League kan du allihopa se på via live streaming hos C More gratis i mobilen, surfplattan, datorn och tv’n om du provar på dem i 2 veckor, utan bindningstid och utan uppsägningstid! Nederländerna – Frankrike Live Stream är nog den mest populära av dagens matcher att streama för gemene person. Men även våra kära grannländer Danmark och Norge spelar ikväll också vilket också kan vara av stort intresse för många. Det sköna med att streama på C More är att du då enkelt kan växla över till vilken match som för tillfället är mest spännande.

Till C Mores sida om UNL här >>

Inför Nederländerna – Frankrike 16/11

Spänningsfylld fredagskväll med stor dramatik bjuds vi på när grupptvåan Nederländerna har chansen att på hemmaplan närma sig gruppledaren Frankrike och samtidigt spela bort Tyskland ur Liga A i UEFA Nations League. Inför kvällens match mellan Nederländerna och Frankrike ska man vara medveten om att holländarna är de enda som bara spelat två av totalt fyra matcher i gruppspelet. Både Frankrike och Tyskland har redan spelat tre vardera. Det här innebär att Frankrike spelar sin sista gruppmatch idag. Vinner Frankrike mot Nederländerna har de säkrat gruppsegern och tar därmed den enda platsbiljetten till UNL Slutspelet nästa år i juni.

Så här är ställningen just nu i UNL Grupp 1 (Liga A):

  1. Frankrike 4:2 i målskillnad, 7 poäng
  2. Nederländerna 4:2 i målskillnad, 3 poäng
  3. Tyskland 1:5 i målskillnad, 1 poäng

Speltips Nederländerna – Frankrike

Nederländerna inledde Uefa Nations League kamperna med att förlora knappt mot Frankrike på bortaplan med 2-1. Stark insats med tanke på att de inte ens kvalificerade till Fotbolls-VM i somras som Ju Sverige var en starkt bidragande orsak till. Och i den andra matchen mot Tyskland var Nederländerna ännu bättre och vann över Tyskland med 3-0 efter att ha kontrat in de sista två i slutskedet av matchen.

Fransmännen spelade oavgjort borta mot Tyskland i sin första match. Därefter vann man båda sina två efterkommande hemmamatcher med 2-1 mot först Nederländerna och sedan Tyskland.

Med tanke på resultaten i matcherna och tabellsituationen är det upplagt för en oerhört nervpirrande match mellan Nederländerna och Frankrike. Vi tror på få mål i en jämn tillställning.

UNL tipset 16/11: Under 2.5 mål i matchen Nederländerna – Frankrike. Högsta oddset just nu har Bet365* med 2.00!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-11-16 kl. 11:01 men kan komma att ändras.

*Bli medlem hos bet365, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+. Live streaming tjänsten är öppen för alla bet365 medlemmar med pengar på kontot.

UEFA Nations League 16/11

Kom an alla fotbollsfantaster och låt oss titta på Europas bästa fotboll. Många sparkar och mycket spring i benen kan garanteras denna fredagsafton i UEFA Nations League 16/11!

UEFA Nations League – Liga A

20:45 Nederländerna – Frankrike

UEFA Nations League – Liga B

20:45 Slovakien – Ukraina
20:45 Wales – Danmark

UEFA Nations League – Liga C

20:45 Cypern – Bulgarien
20:45 Slovenien – Norge

UEFA Nations League – Liga D

20:45 Gibraltar – Armenien
20:45 Liechtenstein – FYR Makedonien