Hett Superettan möte ser vi fram emot idag mellan Syrianska FC och Dalkurd. Matchen kan ses i mobil, surfplatta, smart-tv och dator hos C More online i direktsändning utan varken bindningstid eller uppsägningstid.

Matchen startar klockan 18:00 lördag 3 maj 2017.

Syrianska FC – Dalkurd FF streaming

Passa på och ta möjligheten att få prova på standardutbudet hos C More gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida. Dock är det abonnemang som gäller för de allsvenska matcherna, men även det är utan bindnings- och uppsägningstid. Vi har också i en tidigare artikel skrivit om dagens matcher som kan ses i Superettan Live Stream 3/6.

Superettan fotboll 3 maj 2017:

16:00 Östers IF – Norrby IF
16:00 IFK Värnamo – IK Frej Täby
16:00 IF Brommapojkarna – Degerfors IF
18:00 Syrianska FC – Dalkurd FF

Speltips Syrianska – Dalkurd 3/6

Syrianska FC är i en något utsatt position i Superettan för tillfället. 11:e platsen kan vid förlust idag ändras till tabellplacering 13 om både Norrby och Värnamo tar nödvändiga poäng för att gå förbi. Det betyder i så fall att man befinner sig på en direktkval-plats för att få vara kvar i Superettan.

Dalkurd slåss istället om en plats i den andra änden av tabellen. Just nu ligger man trea men har chansen att idag gå om tvåan Helsingborg vid händelse av vinst. I det här läget behöver man inte oroa sig för att halka neråt i tabellen då Dalkurd har fyra poäng ner till fyran Trelleborgs FF. Men ska man vara med och fajtas om en serieseger så krävs nog 3 poäng i dagens match mot Syrianska FC. Serieledarna Brommapojkarna leder nämligen Superettan med fem poäng före Dalkurd FF.

Jag tror på en mycket jämn och tuff tillställning i matchen Syrianska FC – Dalkurd FF. Lagen har mött varandra två gånger tidigare vilket båda gångerna skedde i förra årets Superettan. Vid bägge tillfällena vann Dalkurd FF med uddamålet. Ska det bli tredje gången gillt för Syrianska FC?

Tidigare möten med varandra:

2016-08-27 Dalkurd FF – Syrianska FC 2 : 1
2016-06-12 Syrianska FC – Dalkurd FF 1 : 2

Tipset BLGM

Båda lagen gör mål till oddset 1.94 spelat hos Unibet

De bästa oddsen för Superettan hittar du ofta hos Unibet, tippa på massor av olika oddsmarknader för matcherna såsom exempelvis vinnare, målskytt, antal mål, antal gula kort, hörnspel, målgörare och så vidare. Tippa också på vem som blir skyttekung!

Just nu erbjuder Unibet en furstlig spelbonus! Unibet välkomnar nya registrerade spelare en superbonus på 500%. Sätt in 100 kr och få 500 kr av unibet. Spela på odds (eller casino) för sammanlagt 600 kr!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Höjda välkomstbonusar

Gillar du att ta del av höga välkomstbonusar där du kan spela för mycket mer pengar än vad du sätter in på spelkontot? Ja då ska du i så fall läsa vår artikel om spelbolagens höjda välkomstbonusar!

Dalkurd storfavorit

Dalkurd var storfavorit att vinna Superettan inför säsongen.