Sverige – Slovakien spelar sin sista gruppspelsmatch vid lunchtid tisdag 16/5 med matchstart redan klockan 12:15. Matchen sänds på TV4 samt prova 2 veckor gratis på C More.

Tittar du på C More kan du se matchen helt fritt på mobilen, surfplattan eller datorn. Du kan kolla om du är på resande fot eller sitter med mobilen vid skrivbordet på jobbet eller liknande. Bra va! 🙂

Sverige vinner med mer än 3 mål

Båda måndagens hockey-VM tips gick vår väg och vi hoppas nu på att Sverige vinner mot Slovakien. Vi har inte riktigt tid med några krusiduller utan kör på med speltipset med en gång kort och gott. Slovakien har inget att spela för emedan Sverige jagar högre placering i tabellen. Sverige har fortfarande chansen på andraplatsen i gruppen vilket i så fall borde betyda något lättare motstånd i den kommande kvarten. Men då måste USA samtidigt förlora mot nuvarande gruppettan Ryssland.

Tipset: Asian Handicap -3 på Sverige som vinnare i matchen mot Slovakien. Odds 1.82 @unibet!

500% Bonus Unibet

Läs gärna vårt speltips på matchen Kanada – Finland med matchstart kl. 20:15 ikväll!