Inatt spelar Sverige mot Slovakien i den ena av årets JVM hockey kvartsfinaler och vi har ett speltips, tv-kanal samt gratis live stream till hands. Sverige gjorde rent hus i gruppspelet med idel vinster även om sista gruppmatchen mot Ryssland blev tajt ända in i det sista då allt fick avgöras på straffar. Så här spelas nu årets JVM kvartsfinaler:

Hockey JVM Kvartsfinaler

18:00 Tjeckien U20 – Finland U20
22:00 Kanada U20 – Schweiz U20
00:00 Sverige U20 – Slovakien U20
02:00 USA U20 – Ryssland U20

Streama Sverige – Slovakien Gratis!

Titta på Sveriges matcher i Hockey-JVM 2018 på antingen SVT2 eller C MORE genom att ”Prova 2 veckor GRATIS”. Dessutom är detta helt utan bindningstid eller uppsägningstid.

JVM hockeyn ingår i C MORE’S paketet ”Standard” och det är detta paket som finns tillgängligt att testa på gratis i 2 veckor.

Det finns heller ingen exakt tidsperiod för dina 2 veckor. Du kan själv välja från vilken dag din 2-veckors provperiod börjar som sedan fortsätter 14 dagar framåt.

TILL C MORE HÄR! >>>

Kolla på alla skärmar och enheter

Något som är fantastiskt bra är att du kan titta på Sveriges matcher i JVM 2018 var du än befinner dig. Är du iväg på resande fot kan du alltid se alla hockeymatcherna oavsett var du än befinner dig. För C More’s utbud kan du se direkt i mobilen, surfplattan, tv-skärmen, laptopen eller stationära datorn. Det här är perfekt om du befinner dig exempelvis i och på; semester, tjänsteresa, bussen, sommarstugan, husvagnen, eller inte ”får låna” tv’n därhemma.

Se mer än bara Hockey-VM

C More’s på mer än bara hockey-VM under de här två veckorna. Standard-paketet innehåller så mycket mer än bara Ishockey-VM. När du ändå kan prova 2 veckor gratis på C More kan du alltid lika gärna utnyttja hela programutbudet som finns tillgängligt i paketet ”Standard”.

Titta på serier, filmer, barnfilmer, sport och TV-kanaler som fungerar till alla dina skärmar. Det är inte illa med så mycket att titta på under kommande två veckor.

Bland annat hade den nya Beck-filmen Ditt eget blod världspremiär igår och som är den första av fyra nya Beck filmer. Handlingen kretsar kring en kvinna som försvinner i Stockholm på väg hem från sitt arbete och en man som misshandlas till döds i Mellanöstern – två händelser som visar sig ha koppling till varandra. Martin, som egentligen sagt upp sig, dras såklart in i fallet.

Se när Sveriges mest populära kriminalare gör comeback på C More, helt utan bindningstid eller uppsägningstid. Förutom Beck kan du självklart även se C More’s alla andra filmer och serier samt TV4-program utan reklam. Prova C More gratis i 2 veckor nu.

Speltips Sverige – Slovakien

Sverige vann sin Grupp B och möter därför Slovakien som blev fyra i Grupp A med Finland, USA och Kanada framför sig. Även om Sverige vann alla sina fyra gruppmatcher på ett imponerande sätt så blir matchen mot Slovakien ingen självklar munsbit för småkronorna. Det var oerhört jämnt i Grupp A där det bara skiljde totalt 4 poäng mellan ettan och fyran i gruppen, till skillnad mot Sveriges grupp där skillnaden var 8 poäng ner till fyran Schweiz.

Sverige är såklart storfavorit inför mötet med Slovakien och även om vi slänger ut en varning så ska Sverige vinna den här matchen och det borde bli med ett par måls marginal. Bara alla svenska spelare är på tårna och är medvetna om att Slovakien kan få till det i enskilda matcher så bör det gå vägen relativt komfortabelt.

När det gäller skadan som lagkaptenen Lias Andersson ådrog sig mot Ryssland finns i skrivande stund en förhoppning om att han kan spela kvartsfinalen mot Slovakien enligt Sveriges förbundskapten Tomas Montén.

Blir det spel för Lias kan vi återigen få se Sveriges drömkedja med honom, Alexander Nylander och Elias Pettersson tillsammans. Vi håller tummarna för det!

Speltips: Asian Handicap Sverige -3,5.
Odds: 1,84 @ unibet.
Insats: Medel

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

 

SHL och NHL

För den som vill betta på mer spännande hockey kan spana in dessa kommande matcher i SHL och NHL.

SHL tisdag 2 januari

19:00 Färjestad – Frölunda
19:00 Malmö – Skellefteå
19:00 Mora – Luleå
19:00 Rögle – Djurgården

Streama SHL live!

Nattens NHL 3 januari

01:00 Carolina Hurricanes – Washington Capitals
01:00 New York Islanders – Boston Bruins
01:00 Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins
01:00 Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning
01:30 Montreal Canadiens – San Jose Sharks
02:00 Minnesota Wild – Florida Panthers
02:00 St. Louis Blues – New Jersey Devils
02:30 Dallas Stars – Columbus Blue Jackets
03:00 Colorado Avalanche – Winnipeg Jets
03:30 Edmonton Oilers – Los Angeles Kings
04:00 Vancouver Canucks – Anaheim Ducks
04:00 Vegas Golden Knights – Nashville Predators