Klockan 17:00 ikväll torsdag 25 maj 2017 är det avspark i Landspokal Cup Final 2017 mellan FC Köpenhamn och Bröndby. Matchen kan du spela och titta på via live streaming hos unibet.

OBS!!! Kolla in oddset för vårt speltips längst ner! Det är ett sjukt bra odds jämfört med vad alla andra spelbolag erbjuder på ett sådant spel!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Prova sport på C More 2 veckor gratis!

Titta på standardutbudet hos C More gratis i 2 veckor utan bindningstid eller uppsägningstid. Massor av sport inklusive fotboll från Allsvenskan och Superettan. Även Trav med V64, V65 och V75. Kolla också in svenska Superserien i Amerikansk Fotboll samt PGA Touren i Golf. Du hittar precis allt vad som ingår i standardutbudet hos C More.

Speltips FC Köpenhamn – Bröndby

FC Köpenhamn är klara danska ligamästare före just dagens finalmotståndare Bröndby. Nu är frågan vilket av lagen om kan kalla sig danska cupmästare 2017 efter matchen ikväll?

Danska fotbollssäsongen

Säsongen i den danska ligan Superligaen sträcker sig från sensommar till våren precis som många andra europeiska fotbollsligor gör. Med bara en match kvar där är allt redan avgjort. FC Köpenhamn siktar så klart på att ta hem en dubbel. Bröndby vill naturligtvis annorlunda.

Svenskar i lagen

I FC Köpenhamns trupp finns det fyra svenska spelare. Målvakten Robin Olsen och backarna Mikael Antonsson, Ludwig Augustinsson och Erik Johansson. I Bröndbys trupp hittar vi två svenskar. Försvararen Johan Larsson och anfallaren Gustaf Nilsson. Vi hoppas få se flera av alla dessa svenska spelare på fotbollsplanen i kvällens final.

Allt talar för FC Köpenhamn

FC Köpenhamn har en starkare trupp på pappret jämfört med Bröndby och verkligen visat så även på plan den här säsongen. Med tanke på att FC Köpenhamn i höstas spelade gruppspel i Champions League och sedan Europa League fotboll och gjort det bra. är man både en och två nivåer bättre än Bröndby normalt sett. Ligan har varit avgjord för länge sedan där FC Köpenhamn var totalt överlägsna. Även om de förlorat sina två senaste matcher i Superligan’s Mästerskapsslutspel ska inte det betyda någonting då man inte fokuserat särskilt mycket på dessa avslutande matcher som ändå inte betytt något. Istället har all fokus de senaste veckorna legat på den stundande finalen i Landspokal Cup 2017. Så med andra ord talar väldigt mycket för FC Köpenhamn idag.

Tipset

Svenskt Spel tippar seger för FC Köpenhamn till ett anmärkningsvärt högt odds från Unibet på 1.95!!! Alla andra spelbolagen ligger i spannet mellan 1.82 – 1.83 i odds?

PS! Missa nu inte att du kan både spela och titta på Landspokal Cup Final 2017 via live stream hos Unibet!

500% Bonus Unibet