Fotbollsglöden har har börjat pyra och mycket gött i fotbollsväg samt stort fotbollsnöje utlovas till alla fotbollsnördar denna lördag 18/8! Kolla in vårt fotbollstips nedan inför Londonderbyt Chelsea – Arsenal i Premier League, streama matchen på C More gratis, läs mer här. Se också här vilka fotbollsmatcher du kan streama live gratis ifrån flera av de stora matcharenorna runt om i Europas största fotbollsligor där säsongerna nu drar igång i La Liga, Serie A och Ligue 1. Dessutom ser vi fotboll från Sveriges två högstaligor Allsvenskan och Superettan. Missa inte heller att titta på Zlatan med LA Galaxy i MLS, USA som spelar mot Seattle kl. 22:00. Läs mer om allt detta längre ner i denna artikel…

Fotboll streamar du gratis på UNIBET TV varje dag som medlem och så länge du har åtminstone en liten slant insatt på spelkontot!

Se Zlatan och Ronaldo gratis!

Fotbollstipset ges inför dagens grandiosa stormöte i Premier League mellan Chelsea och Arsenal. Just premier League matcherna är de enda som inte går att se på gratis. Men det finns en hel rad andra spännande fotbollskamper att titta på en dag som denna vilka du allihopa kan streama live gratis på Unibet TV. I Italien hittar vi två lördagsmatcher på spelschemat denna Serie A premiäromgång och det är inte vilka matcher som helst. Juventus med nyvärvade Cristiano Ronaldo i spetsen gästar Chievo och närapå direkt efter det mötet sparkar kanonmatchen Lazio mot Napoli igång! Vänder vi därifrån blicken västerut får vi nöjet att se Barcelona med bland annat Lionel Messi sparka igång säsongen med La Liga premiär mot Alaves. Dock får man inte missa lördagskvällens match Seattle Sounders – Los Angeles Galaxy med Zlatan Ibrahimovic i toppform! Allt detta kan som sagt ses via gratis live streaming på Unibet TV.

ENGLAND: Premier League

Premier League är i full gång sedan förra helgens premiäromgång. I helgen väntar nya heta matcher och på lördag har vi en riktig toppmatch att se fram emot mellan Chelsea och Arsenal vilken vi tippar ett odds på före avspark förutom alla de live odds vi kommer lägga under matchens gång.

Speltips Chelsea – Arsenal

Chelsea gjorde en stark insats i ligapremiären förra lördagen då man åkte till Huddersfield och tvålade till dem med hela 0-3 på bortaplan. Målen gjordes av Kanté, Jorginho och Pedro. Dagen efter åkte Arsenal på en svidande förlust hemma på Emirates Stadium mot den förväntade toppkonkurrenten, och tillika regerande ligamästaren, Manchester City med 0-2.

Nu är det dags för Chelsea fansen att äntligen få se sitt lag premiärspela hemma på Stamford Bridge denna nya säsong. Fotbollsderbyn är nästan alltid lika heta men särkilt detta Londonderby är glödhett. Ska Chelsea visa att man blir att räkna med uppe i toppen den här säsongen genom att vinna lördagsmötet, och ska Arsenal därmed akterseglas av topplagen innan Premier League säsongen knappt hunnit börja? Eller ska Arsenal istället rent utav utjämna poängställningen mellan de två genom att gå segrande ur Londonbataljen? Vi tror på det första alternativet där Chelsea vinner matchen till oddset 1,80 @ Unibet: Bli medlem här och få 500 % bonus!

Vinn stort på matchen!

Unibet erbjuder sina spelare chansen att vinna 250,000 sek med deras Golden Goal predictor game. Det handlar om megamatchen mellan Arsenal och Chelsea nu I helgen, detta är en fantastisk kampanj att testa lyckan på samt chansen att vinna STORT! Mer information hittar du hos Unibet.

Streama Premier League live

Streama flera av dagens största fotbollsmatcher 18 augusti i Premier League med en månadskostnad på ViaPlay. Förutom vår egenvalda huvudmatch i Premier League Chelsea – Arsenal, vars speltips du säkert läst om ovan, är Tottenhams möte med Fulham den match som röner stort intresse.

13:30 Cardiff – Newcastle
16:00 Everton – Southampton
16:00 Leicester – Wolves
16:00 Tottenham – Fulham
16:00 West Ham – Bournemouth
18:30 Chelsea – Arsenal

10 ggr pengarna på PL-omgångens favoriter

Efter första veckan fick vi inte se några större skrällar utan topplagen lyckades vinna sina respektive matcher under den första omgången utav Premier League.

Premier League kryllar av både världsmästare och VM-spelare, och andra omgången bjuder på flera intressanta matcher. Tottenham spelar sina sista matcher på Wembley Stadium innan man flyttar in på sin nya arena och i veckans match möter man Fulham. I veckans första toppmatch tar Chelsea emot Arsenal på hemmaplan under lördagskvällen och rygga gärna vårt speltips ovan.

Som en alternativ välkomstbonus till nya spelare erbjuder Unibet nu boostat odds på en av de stora under premiärhelgen – hela 10 gånger insatsen – på seger för Tottenham, Chelsea, Manchester City, Burnley eller Manchester United.

Lördag 18 augusti, kl. 16:00 Tottenham – Fulham
Lördag 18 augusti, kl. 18.30 Chelsea – Arsenal
Söndag 19 augusti, kl. 14.30 Manchester City – Huddersfield
Söndag 19 augusti, kl. 14.30 Burnley – Watford
Söndag 19 augusti, kl. 17:00 Brighton – Manchester United
Måndag 20 augusti, kl. 21:00 Liverpool – Crystal Palace

USA: MLS

Streama alla fotbollsmatcherna i amerikanska MLS gratis på Unibet TV! Det innebär att du kan se lördagskvällens match mellan Los Angeles Galaxy match mot Seattle Sounders med Zlatan i måljakt!

Innan Zlatan flög över från Manchester United och Premier League till Los Angeles Galaxy och  MLS så kan jag lova att det inte var många av oss svenskar som var intresserad av amerikanska ligafotboll. Zlatan Ibrahimovic har altid dragit med sig stort intresse vart än han har spelat. Och visst är det häftigt att han fortsätter leverera som en absolut världsspelare trots högre ålder och den svåra skada han ådrog sig för drygt ett år sedan.

22:00 Seattle Sounders – Los Angeles Galaxy

FRANKRIKE: Ligue 1

Streama alla fotbollsmatcherna i franska Ligue 1 gratis på Unibet TV!

Veckans match på Unibet TV ger dig 25% extra i vinstboost!

Unibet livestreamar fotboll från alla möjliga ligor varenda dag, vilket ger dig möjlighet att spela och se matcherna på Unibet TV. Allt du behöver göra för att utnyttja det är att se till att ha pengar på kontot eller ha lagt ett spel på den stora matchen. Men det är inte allt! Unibet erbjuder 25 % vinstboost live på veckans match på Unibet TV – Guimgamp mot Paris Saint Germain lördag 18 augusti kl 17:00. Så enkelt är det. Missa inte chansen att ge dina vinster på livespel en extra boost!

17:00 Guingamp – PSG
20:00 Amiens – Montpellier
20:00 Caen – Nice
20:00 Dijon – Nantes
20:00 Monaco – Lille
20:00 Rennes – Angers

ITALIEN: Serie A

Streama alla fotbollsmatcherna i italienska Serie A gratis på Unibet TV!

Oj vilka matcher som spelas denna lördag 18 augusti! Först får vi se Juventus med Cristiano Ronaldo i laget utmana Chievo om poängen. Därefter är det dags för en superhet match mellan Lazio och Napoli som båda förväntas slåss om topplatser i årets säsong av Serie A.

18:00 Chievo – Juventus
20:30 Lazio – Napoli

SPANIEN: La Liga

Streama alla fotbollsmatcherna i spanska La Liga gratis på Unibet TV!

Visst är det den sena lördagsmatchen mellan Barcelona och Alaves som lockar mest här. Inget ont om de lag som är inblandade i de två matcherna tidigare på kvällen men FC Barcelona med sina superstjärnor och då speciellt Lionel Messi är förstås ett otroligt hett tittobjekt!

18:15 Celta Vigo – Espanyol
20:15 Villarreal – Real Sociedad
22:15 Barcelona – Alaves

SVERIGE: Allsvenskan

Streama Malmö FF – Trelleborg i Allsvenskan hos C More.

16:00 Malmö FF – Trelleborg 

SVERIGE: Superettan

Streama alla matcherna i Superettan hos ”C More Mycket Sport”-utbudet.

18:00 AFC Eskilstuna – Jönköping

 

Spelbonusar 2018: