Idag söndagen 9/7 tar IFK Norrköping emot Elfsborg i arena Östgötaporten. Matchstart kl. 15:00 och du ser matchen på C More i mobil, surfplatta eller datorn. Läs också om hur du kan titta på C More gratis!

Dagens Allsvenska matcher

15:00 Norrköping – Elfsborg
17:30 Kalmar – AIK
17:30 Östersund – Jönköping

Norrköping – Elfsborg Speltips

Rakt på sak blir dagens melodi i vårt speltips. Norrköping ligger tvåa i Allsvenskan och Elfsborg nia inför dagens möte. Bortalaget har spottat upp sig rejält på sistone och vunnit tre samt spelat två oavgjorda på de fem senaste matcherna. De tre segrarna kom till på hemmaplan medan de oavgjorda matcherna spelades på bortaplan.

IFK Norrköping förlorade nu senast mot Örebro borta. Dessförinnan hade man spelat in flera trepoängare mot bland annat IFK Göteborg, Halmstad och Malmö FF. Ja sanningen är också att IFK Norrköping är Allsvenskans allra bästa hemmalag med endast en inkasserad förlust denna säsong. 12-5 i målskillnad i de matcherna visar också prov på styrka.

Tipset går således till ännu en hemmaseger för IFK Norrköping idag. Oddset för hemmavinst ligger på 1.85 @unibet!

500% Bonus Unibet