Halmstad – Degerfors är sista matchen ut i den sextonde omgången av Superettan och sparkar igång kl. 19:00 tisdag 31 juli 2018. Halmstad jagar topplats för att kunna ta sig upp till Allsvenskan och nu när detta skrivs så har man med sina 28 poäng en tredjeplats i besittning. Dock återstår i skrivande stund också måndagens match mellan sjuan Örgryte och fyran AFC Eskilstuna där Eskilstuna är endast 1 poäng efter Halmstad. Degerfors ligger precis i mitten av Superettan tabellen på en åttonde plats med 22 poäng men har i händelse av vinst mot Halmstad en inte alltför lång väg upp till en tredjeplats som innebär direktkval till Allsvenskan.

Gratis stream: Streama fotboll live från Allsvenskan och matchen mellan Trelleborg och Hammarby på C MORE gratis.

DIREKT TILL MATCHSÄNDNINGEN HÄR! >>>

Tur-kallingar

Tipset Halmstad – Degerfors 31/7

Halmstad är starka hemma och har vunnit fyra och spelat en oavgjord på sina fem senaste hemmamatcher. Degerfors har haft det svårt mot topplagen och plockar sina poäng mestadels mot de något sämre lagen. Därav lägger vi vårt spel på hemmaseger!

Match: Halmstad – Degerfors (Fotboll: Superettan)
Domare: Robert Daradic
Spelplats: Örjans Vall (Halmstad), kapacitet: 15 500 åskådare
Speltips: Hemmavinst för Halmstad
Odds1,96 @ Betsson och NordicBet 
Insats: Medel
Datum: 2018-07-30 (måndag 30 juli)
Avspark: 19:00

Spela Odds Gratis På Europeisk Toppfotboll

Spelbonusar: