Nu är det snart dags för avspark i de stora europeiska fotbollsligorna så häng med på nedräkningen tillsammans med LeoVegas SPORT och få 2 gratisspel på odds.

Nedräkning inför avspark

Sparka igång de stora europeiska fotbollsligorna och turneringarna med LeoVegas SPORT! Ta del av två gratisspel att använda på europeisk toppfotboll.

För att delta i denna kampanj loggar du in på LeoVegas här och ser till att du har valt ”Ja” till erbjudanden, bonusar och kommunikation i dina kontoinställningar.

Vem vinner i England?

Lägg ett fotbollsspel via mobilen med minst 250 kr i insats till odds 1.80 eller högre. Så fort det spelet rättats får du ett första gratisspel värt 100 kr att att använda på Vilket lag som tar hem ligatiteln i England.

Vem vinner i Europa?

Lägg ett fotbollsspel via mobilen med minst 250 kr i insats till odds 1.80 eller högre. Så fort det spelet rättats får du ett andra gratisspel värt 100 kr att att använda på Vilket lag som tar hem europas mest prestigefyllda klubblagsturnering.

ÖPPNA KONTO & SPELA NU!

Dina gratisspel krediteras direkt när dina kvalificerande spel rättats. Lägg dina spel före 23:59 den 10 augusti.

Spela Odds Gratis På Europeisk Toppfotboll

Spela odds gratis på europeisk toppfotboll hos LeoVegas!

Villkor för gratisspel

Kampanjen ”Nedräkning med LeoVegas SPORT” är giltig från kl 12:00 den 30 juli till och med kl 23:59 den 10 augusti 2018.

Tid och datum för detta dokument är CEST.

Spel som läggs utanför kampanjperioden gäller ej gentemot detta erbjudande.

Erbjudandet kan inte användas i kombination med andra erbjudanden.

Denna kampanj gäller endast spelare med ett LeoVegas-konto registrerat i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Nederländerna, Kanada och Nya Zeeland.

Kvalificerande spel:

Lägsta giltiga insats är 250 kr.

Både singel- och kombinationsspel räknas som kvalificerande spel så länge det totala oddset på spelkupongen är 1.80 eller högre och alla val är på fotboll.

Endast spel via mobil gäller.

Endast spel som lagts och rättats mellan 12:00 den 30 juli och 23:59 den 10 augusti gäller.

Max två (2) 100 kr gratisspel per spelare. Ett att använda på vinnare av Premier League säsongen 2018/19 och det andra på vinnare av Champions League säsongen 2018/19.

Kvalificerande spel måste läggas med riktiga pengar.

Spel som blivit ”cashed out” eller annullerade kvalificerar inte gentemot denna kampanj.

Systemspel räknas inte som ett kvalificerande spel.

Gratisspelen:

Alla spelare som fullföljer kriterierna ovan kommer motta ett 100 kr gratisspel att använda på vinnaren av Premier League säsongen 2018/19 och ett 100 kr gratisspel att använda på vinnaren av Champions League säsongen 2018/19.

Första gratisspelet aktiveras på vinnare av Premier League säsongen 2018/19. Så snart det andra kvalificerande spelet rättats aktiveras gratisspelet för vinnaren av Champions League säsongen 2018/19.

Gratisspel är endast tillgängliga via mobil.

Gratisspel krediteras när kvalificerande spel har rättats.

Gratisspel är tillgängliga i tre (3) dagar efter kreditering.

För att ta del av gratisspel behöver spelaren kryssa i gratisspelet under bonuserbjudanden på spelkupongen innan spelet läggs.

Gratisspel är inte tillgängligt för uttag.

Gratisspel måste användas i sin helhet på en och samma kupong.

LeoVegas allmänna regler och villkor gäller.