Den här veckan tippar vi ett billigt r system R-8-0-27 (10) som vi väljer att bygga ut med 2 stycken matematiska halvgarderingar. Totalt kostar r systemet 108 kr. Vi behöver ta ut 3 säkra matcher den här veckan.

VM-kval på kupongen

Personligen så är inte stryktipskupongen lika attraktiv när det saknas Premier League matcher. VM-kval kan vara kul men den här veckan finns det kanske bara två matcher som är av intresse. Självklart kommer fokus ligga på tv-matchen som är stormötet mellan Spanien och Italien. Här lär vi nog kunna vänta oss en matchbild med spansk finess mot ett strategiskt, defensivt och avvaktande Italien. En rolig match att se fram emot oavsett med många meriterade namn i startelvorna. Spanien – Italien har matchstart Lördag kväll 20.45.

Tillhör du dem som gillar att oddsa på VM-kvalet?

Följande spelbolag kan vi rekommendera förutom Svenska Spel. Är du ny kund får du dessutom om du vill en fin välkomstbonus att ta del utav så fort du registrerar dig och gör din första insättning.

[table id=10 /]

R-8-0-27 (10)

Veckans R-system handlar egentligen om att ta ut 5 säkra matcher och sen helgardera resten. Systemet kostar ursprungligen 27 kronor men vi har valt att bygga ut det med 2 stycken matematiska halvgarderingar. Det gör att vårt r-system istället kostar 27 kr x 2 x 2 = 108 kr. De två halvgarderingarna gör att vi endast behöver ta ut 3 säkra matcher och det borde gå att sätta på veckans kupong. Totalt sett har vi 8 helgarderingar och 2 halvgarderingar att röra oss med. De två matcher som vi valt som halvgardering markeras i rutan ”MG” på kupongen enligt nedan. Sitter de 3 säkra matcherna så är det minst 10 rätt på en utskriven rad då systemet erbjuder 10 rättsgaranti. Här följer veckans 3 säkra matcher.

Match 2. Albanien – Liechtenstein (1)

Albanien har gjort det helt okej och ligger på en 3 plats i Grupp G, dock en bit efter Italien och Spanien. I och med att de båda giganterna möts så har Albanien en chans att knappa in på avståndet som just nu är 7 poäng. Man möter ett Lichtenstein som har 6 raka förluster och -23 i målskillnad. Det borde inte vara några problem för Albanien som av hävd är ett duktigt hemmalag. Säker etta!

Match 3. Israel – FYR Makedonien

Israels största stjärna heter Eran Zahavi med förflutet i AC Milan och Maccabi Tel Aviv. Han har öst in mål de senaste säsongerna och i Kina där han nu spelar har han gjort 45 mål på 46 matcher vilket är ett galet bra facit av den offensiva mittfältaren. I landslaget har det dock varit lite svårare att få till det och det beror främst på att laget överlag inte håller samma kvalitet som klubblagen han spelat för. Nu möter man FYR Makedonien och det borde inte vara något problem för Israel att vinna den här matchen. Makedonien har bara vunnit en match i VM kvalet och det var mot Liechtenstein. Säker etta!

Match 5. Serbien – Moldavien (1)

Serbien toppar grupp D på 12 poäng och hittills inte förlorat någon match i VM-kvalet. Moldavien ligger sist med 2 oavgjorda och 4 förluster. Förvånande i grupp D är annars att Österrike ligger pyrt till. Laget ligger bara 4 i gruppen och har Wales, Irland och Serbien framför sig. Det gör att VM just nu känns långt borta. Serbien får absolut inte slappna av men har här en jättechans att koppla ett järngrepp om gruppsegern. Då ska man bara inte tappa poäng hemma mot Moldavien. Säker etta!

R 8-0-27 (10)

Kommentarer om tipset

  • Stryktipsförslaget bygger på R-8-0-27 (10) och erbjuder 10 rättsgaranti.
  • Veckans säkrast match anser vi att Serbien är hemma mot Moldavien
  • Skrällen tror vi att Degerfors kan stå för hemma mot Brommapojkarna. Det är aldrig lätt att komma till ”Stora Valla” och få med sig poäng.
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Spelstopp på Stryktipset Lördag 15.59
  • Alla matcher spelas inte vid 16.00 utan du kan följa matcherna enda fram till klockan 22.30 ca då vi vet hur många som får 13 rätt.

Lycka till så ses vi på Lördag igen! Nånstans..

 

C More Gratis