Oj oj oj vilket häftigt nordiskt möte vi får i Hockey-VM på lördagen 13 maj när Norge – Finland spelar mot varandra. Matchstart redan kl. 12:15 mitt på dan! Matchen ser du här genom att prova 2 veckor gratis hos C More och på TV4.

Alla matcher i Hockey-VM 2017 sänds på C More och de erbjuder live stream ”2 veckor prova på” utan kostnad, bindningstid eller uppsägningstid. Hur bra som helst!

Tabellställning Grupp B

Det är ej säkert att tabellställningen ser ut såhär inför matchen Norge – Finland eftersom matchen Frankrike – Vitryssland pågår i skrivande stund och står 2-3 till Vitryssland.

  1. Kanada 12 poäng
  2. Tjeckien 10 p
  3. Schweiz 9 p
  4. Norge 7 p
  5. Finland 7 p
  6. Frankrike 5 p
  7. Vitryssland 3 p
  8. Slovenien 1 p

Speltips Norge – Finland

Både Norge och Finland står på 7 poäng i gruppen inför lördagens möte med varandra. Just nu är Norge fyra och Finland femma av åtta lag i Grupp B. Om nu Vitryssland vinner över Frankrike vill säga då dessa poäng är medräknade när detta skrivs.

Finlands poäng har hittills i detta Hockey-VM kommit i matcherna mot Vitryssland 3-2, Tjeckien 3-4 efter straffar, och vinst över Slovenien 5-2. Enda matchen man förlorat under ordinarie matchtid var den sensationella förlusten med 1-5 mot Frankrike.

Norge har skaffat sina poäng mot Frankrike 3-2, Slovenien 5-1 och förlust mot Tjeckien på övertid. Norges enda förlust under ordinarie tid kom mot Schweiz 0-3 i andra matchen.

Hur kommer då matchen mellan Norge – Finland sluta då? Jag personligen tror på en het, jämn och svängig match med många målchanser åt båda hållen. Är bara måleffektiviteten ok hos båda lagen i denna lunchmatch så kan det nog trilla in en del puckar totalt i matchen.

Överspel

När det gäller speltipset fegar jag lite angående vem som kommer stå som vinnare tillslut. Pengarna satsar jag istället på att det blir totalt över 4,5 mål i matchen. Oddset för det ligger på 1.77 hos både Unibet och ComeOn i skrivande stund.

Höjda välkomstbonusar

Läs också gärna mer om vad du kan se på C More Gratis!