Klockan 16:00 idag lördag 3 juni blåser matchen mellan Kalmar FF – Örebro SK igång. Har du inte möjlighet att närvara kan du alltid titta på matchen online via Live Stream hos C More!

Prova C More Gratis i 2 veckor

Prova på standardutbudet hos C More gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida. Dock är det abonnemang som gäller för de allsvenska matcherna, men även det är utan bindnings- och uppsägningstid.

Lördagens allsvenska matcher på C More

15:50 Fotboll: Östersunds FK – GIF Sundsvall
15:50 Fotboll: Kalmar FF – Örebro SK
17:55 Fotboll: Jönköpings Södra – Malmö FF

Speltips Kalmar FF – Örebro SK

Mötet idag mellan Kalmar och Örebro är framförallt en kamp för att hålla sig undan från bottenträsket.Örebro ligger på tolfte plats i den allsvenska tabellen, fyra poäng framför Kalmar på fjortonde plats. Båda lagen kommer till spel med varsin vinst från sina senaste respektive möten. Örebro slog Sirius med 2-1 på hemmaplan. Kalmar krossade Sundsvall med 3-0, också det hemma. På de fem senaste mötena sinsemellan har de vunnit varannan match. Och det brukar vara jämnt så det förslår när de möts.

5 senaste inbördes

2016-10-16 Örebro – Kalmar 2 : 1 (Allsvenskan)
2016-05-02 Kalmar – Örebro 3 : 2 (Allsvenskan)
2016-01-31 Kalmar – Örebro 0 : 1 (Atlantic Cup)
2015-09-28 Örebro – Kalmar 2 : 1 (Allsvenskan)
2015-05-04 Kalmar – Örebro 3 : 0 (Allsvenskan)

Tipset BLGM

Mitt tips på matchen är att båda lagen gör mål. Oddset för ett BLGM-spel är satt till 1.75 hos ComeOn!

Höjda välkomstbonusar