Gulsvart möte har vi i måndagens Allsvenska fotbollsmatch den här veckan i matchen Elfsborg – AIK som har avspark klockan 19:00 10/4. Vinst och oavgjort blev facit efter premiäromgången.

Se matchen på C More utan bindningstid och utan uppsägningstid. Du kan också köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

Elfsborg – AIK BLGM

Speltips Elfsborg - AIK

Spela live odds på bet365 medan du tittar på matchen hos C More… Se hur längre ner!

Elfsborg ska ikväll försöka följa upp den fina säsongsinledningen då man i premiäromgången av Allsvenskan förra helgen på bortaplan fullkomligen krossade hemmalaget Kalmar med 1-5. En trio Elm bröder kunde inte förhindra en klar förlust för Kalmaiterna och Elfsborg fick en sådan där skönt underbar start på årets Allsvenskan som man bara drömmer om. Oj så roligt det måste varit för Elfsborg att spela fotboll den här dagen, särskilt trion Frick, Gustavsson, Jebali verkade trivas något så kopiöst på fotbollsplanen.

Efter en trevande första halvlek som slutade 0-0 efter att lagen känt på varandra så blev det en total målexplosion i andra. Det är sannerligen inte ofta man kan säga att man sett sex mål göras i en och samma halvlek i en högklassig fotbollsmatch. Och det var Kalmar som först gjorde 1-0 på straff. Därefter trillade bollarna in på löpande band bakom stackars Kalmarmålvakten Ole Söderberg. Elfsborgsanfallaren Per Frick kvitterade bara tre minuter senare och sedan gjorde mittfältarna Daniel Gustavsson och Tunisiern Issam Jebali två mål var.

AIK spelade sin premiärmatch mot ett annat gulsvart lag i sin Allsvenska premiärmatch för året, Häcken. Matchen slutade 0-0 inför nästan 27000 åskådare på Friends Arena i Solna. Hemmapubliken fick se sitt AIK dominera matchen kraftigt när det gällde bollinnehav 62% – 38% men förlorade statistiken gällande målchanser med 8 – 10, skott på mål 2 – 5 och hörnor 2 – 6. Detta tyder på att Göteborgslaget Häcken lyckades väl med sin taktik att ligga defensivt och satsa på snabba omställningar.

Ikväll är det dags för AIK att agera bortalag mot ett Elfsborg som välkomnar Stockholmarna med stärkt självförtroende efter sin formidabla premiärsuccé. Dock vet alla som följt Allsvenskan ett antal år att en premiäromgång inte behöver betyda så mycket för utgången i kommande matcher då premiärmatcher alltid är lite speciella. Det är inte för inte man brukar nämna premiärnerver i sådana sammanhang. Och det brukar bli väldigt täta och jämna matcher när Elfsborg och AIK möts så därför är jag försiktig med att sia om en segrare för kvällen. Säkrare är jag istället på att AIK gör sitt första mål för säsongen och att Elfsborg också följer upp sin inledande målexplosion med ytterligare något mål idag. Båda lagen har gjort mål i alla sina fem senaste möten med varandra och jag tror den statistiken kommer hålla i sig även efter att domaren blåst av kvällens match.

5 senaste H2H (Head-To-Head) matcherna:

25/9 – 2016 Alsvenskan: Elfsborg – AIK 2 – 2
25/4 – 2016 Alsvenskan: AIK – Elfsborg 2 – 1
26/7 – 2015 Alsvenskan: AIK – Elfsborg 4 – 2
21/4 – 2015 Alsvenskan: Elfsborg – AIK 3 – 2
28/9 – 2014 Alsvenskan: Elfsborg – AIK 1 – 1

Speltips: Båda lagen gör mål

Speltipset på dagens enda fotbollsmatch Elfsborg – AIK i Allsvenskan är att ”Båda lagen gör mål”. De flesta av spelbolagen erbjuder just nu oddset 1.60 och det är bara bet365 som orkar precis över på 1.61. Så med andra ord spelar det inte så stor roll hos vilket spelbolag du spelar. Men det kanske kan vara smart att registrera sig på ett nytt spelbolag där du kan få ta del av någon ny välkomstbonus att spela med eller varför inte regga sig hos ett spelbolag som har intressanta erbjudanden på Allsvenskan?

Sedan vill jag slå ett slag för Livebetting som är det absolut roligaste och mest spännande att spela odds på enligt mig!

Spela odds medan du ser matchen på C MORE som sänder all fotboll från Allsvenskan och Superettan, alla matcher från SHL och HockeyAllsvenskan samt golf från PGA-touren. Helt utan bindningstid och uppsägningstid!