Vem vinner Fotbollsallsvenskan 2017? Spela på Allsvenskan 2017 under hela säsongen och få oddsbonusar och spelbonusar samt delta i tävlingar som de bästa och största spelbolagen knåpat ihop för spel på just de allsvenska fotbollsmatcherna. 

Fotbollsallsvenskan är hetare än någonsin när tidigare landslagsprofiler valt att flytta hem till Sverige igen. Det ska till exempel bli intressant att se hur Andreas Isaksson, Jonas Olsson och Kim Källström i Djurgården kommer bemästra det allsvenska tempot igen efter sina utlandssejourer. 16 lag gör upp om den svenska mästartiteln i fotboll och du har säkert någon favorit som tippas ta hem det här? Spela på Allsvenskan 2017 där det finns massor av olika oddsmarknader att betta på som till exempel: Vinnare av Allsvenskan, Bästa målskytt, Spelare som gör flest assist och så vidare… Läs om alla saftiga oddsbonusar som erbjuds på Fotbollsallsvenskan av spelbolagen längre ner i denna artikel.

500% Bonus Unibet

Spela på Allsvenskan här och nu!

Vi på Svenskt Spel har gått bananas och letat i skrymslen och vrår hos spelbolagen efter deras särskilda oddsbonusar och spelbonusar som de erbjuder när du vill spela på Allsvenskan 2017 och samtidigt vi har sannerligen funnit mycket smått och gott! Välj och vraka bland oddsbonusarna nedan eller varför inte utnyttja varenda bonus som vi hittat! Vi försöker uppdatera spelbolagens erbjudanden som gäller vid spel på Allsvenskan under hela säsongen och vi lägger då de senaste bonusarna överst för varje respektve spelbolag som listas här.

Missa inte heller de fina välkomstbonusarna som spelbolagen erbjuder alla nya spelare. Alla andra oddsbonusar som vi beskriver här nedanför får du också förutom din välkomstbonus förstås! Så många spelbonusar blir det! Särskilt om du registrerar dig hos alla spelbolagen… 😉 Mycket nöje!

 

NORDICBET ODDSBONUSAR

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus
 • 500 kronor riskfritt spel på Allsvenskan

Få 500 kr att spela med helt riskfritt på den svenska fotbollssäsongen hos NordicBet på Allsvenskan eller Superettan. Om du inte vinner får du pengarna tillbaka direkt – helt utan omsättningskrav! NordicBet har också ett löfte till alla, och det är att de har högst vinster av alla spelbolagen vid spel på Allsvenskan!

 

BETSAFE ODDSBONUSAR

Betsafe erbjudande100 % BonusFå 2000 kr!Hämta Bonus
 • 500 kr riskfritt spel på Allsvenskan

Även Betsafe har precis som NordicBet ett fint erbjudande där du kan spela 500 kr riskfritt på de Allsvenska matcherna. Erbjudandet sträcker sig endast fram till 31 april!

 

UNIBET ODDSBONUSAR

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus
 • Spela på premiäromgången av Allsvenskan 1-3 april – Få ett Gratisspel värt 200 kr!

Unibet är ett av marknadens absolut största spelbolag och är väldigt inriktat på den svenska spelmarknaden med mängder av odds inför den Allsvenska säsongsstarten. Bland annat kan du spela på vilket lag du tror vinner Allsvenskan 2017, vem som blir allsvensk skyttekung, bäst i Stockholm, bäst i Väst, bästa uppflyttade lag och massor av andra spelalternativ på oddsmarknaden för Allsvenskan. Nu kan du få ett 200 kronors gratisspel (free bet), så varför inte spela på Allsvenskan när det ändå är fritt!

 • Boostat odds på att Malmö FF vinner Allsvenskan 2017 – Odds 3.00

Malmö FF är enligt oddsen hos spelbolagen tippad som vinnare av Allsvenskan 2017 och nu har du chansen att tippa dem som segrare med ett rejält förhöjt odds på hela 3.00 gånger pengarna.

 • Boostad oddskombo på söndagens matcher!

Unibet erbjuder en tydligt förbättrad oddskombo om du lägger ett odds på att alla tre lagen AIK, GIF Sundsvall och IFK Norrköping vinner sina matcher under söndagen mot Häcken, Eskilstuna och Hammarby. Oddset ger dig 7.50 gånger pengarna!

 • #Tiotusenlappen på Twitter

Följ @Unibet_Sverige på Twitter och var med att tävla i #Tiotusenlappen helt gratis! Tippa resultat, sista målskytt och minut för sista målet i premiärmatchen IFK Göteborg-Malmö FF.

 • #MittOdds på Twitter – Kom med egna spelförslag 

Det här är en rolig och väldigt innovativ grej av Unibet som vi på Svenskt Spel gillar skarpt! Följ @Unibet_Sverige på Twitter och kom med egna förslag på vad man skulle kunna spela på i Allsvenskan så försöker Unibet lägga upp oddsen för ditt förslag. Kanske ska ge förslaget att man kan spela på om någon streakar i minst en match under säsongen? Eller varför inte ett spel på att en spelare gör två självmål i samma match?

 

LEOVEGAS ODDSBONUSAR

leovegas erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus
 • Spela ett gratis spel på 200 kr att under första Allsvenska matchveckan

Såhär använder du ditt gratisspel: 1. Registrera gratis konto på LeoVegas. 2. Välj vilken marknad du vill spela på. 3. På din spelkupong, välj ”Gratisspel” under ”Bonuserbjudanden”. 4. Placera din insats och vänta på resultatet ska komma in! Obs! Lägst giltiga odds är 1.50 och sista dag för spel är fredag 31 mars kl 23:59. Spela på Allsvenskan nu!

 

BETSSON ODDSBONUSAR

NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus
 • Välj ditt favoritlag i Allsvenskan och spela riskfritt för 250 kr

Välj favoritlag samt det lag du ogillar mest i Allsvenskan och du får ett riskfritt spel värt 250 kr. Sparka igång den allsvenska säsongen med det här riskfria spelet, som går att lägga på valfri allsvensk match. Om ditt riskfria spel inte sitter får du pengarna tillbaka av Betsson.

 

Lagen i Allsvenskan 2017

 1. AFC Eskilstuna
 2. AIK
 3. Djurgården
 4. Elfsborg
 5. GIF Sundsvall
 6. Halmstad
 7. Hammarby
 8. Häcken
 9. IFK Göteborg
 10. IK Sirius
 11. Jönköpings IF
 12. Kalmar FF
 13. Malmö FF
 14. Norrköping
 15. Örebro SK
 16. Östersund

Allsvenskan 2017 Omgång 1

Här är de åtta matcherna som spelas i den första omgången av Allsvenskan 2017. Tre dagar med oerhört spännande fotbollsunderhållning väntar oss närmast. Åntligen kör det igång, så se till att spela på Allsvenskan nu!

Lördag 1 april 2017

Kl 13:00 IFK Göteborg – Malmö FF
Kl.16:00 Halmstad – Östersund

Söndag 2 april 2017

Kl. 15:00 AIK – Häcken
Kl. 15:00 GIF Sundsvall – AFC Eskilstuna
Kl. 17:30 IFK Norrköping – Hammarby

Måndag 3 april 2017

Kl. 19:00 Djurgården – Sirius
Kl. 19:00 Kalmar FF – Elfsborg
Kl. 19:00 Örebro – Jönköping