Såhär får du 200 kr free bet på Allsvenskan. Spela på Allsvenskan under omgång 1 eller 2 och få pengar tillbaka att spela för om ditt första spel inte går in.

Äntligen är Allsvenskan tillbaka igen! Unibet sparkar igång säsongen på bästa sätt genom att ge dig chansen att få ett Freebet värt 200 kr när du placerar ett spel på premiäromgången som spelas mellan 1-3 april 2017.

Vi har mängder med odds inför den Allsvenska säsongen, du kan bland annat spela på vilka du tror vinner hela serien, vem som blir bästa målskytt, framspelare och en rad andra specialmarknader för just ditt lag och favoritspelare.

Hur fungerar det?

  1. Anmäl dig till kampanjen hos Unibet
  2. Placera ett spel för exakt 200 kr på premiäromgången av Allsvenskan mellan kl. 00.00 den 27 mars och 3 april kl 21.00.
  3. Både Pre-match och livespel på valfri 1X2-marknader för första omgången i Allsvenskan 2017 som spelas mellan 1 och 3 april.
  4. Min odds 1.20
  5. Erbjudandet gäller både nya och existerande kunder
  6. Ditt Freebet värt 200 kr blir krediterat tisdagen den 4 april innan kl 19.00

Så fungerar ett Freebet

Freebet är en bonustyp där Unibet helt enkelt ger dig en insats att spela för. Det innebär att du inte behöver göra någon insättning utan kan placera ett spel med en lånad insats från Unibet. Vinner du på ditt spel tar Unibet insatsen tillbaka och du behåller hela vinsten helt utan omsättningskrav.

I premiären möts Malmö FF och IFK Göteborg där vi alltså har ett riktigt toppmöte att se fram emot redan i den första omgången. Vi har listat de bästa oddserbjudandena från spelbolagen där du får chansen att bygga på din kassa.

Speltips IFK Göteborg - Malmö FF 1 April