Annandag påsk, måndag 17 april, bjuder på ett efterlängtat och hett Stockholmsderby mellan AIK och Hammarby. Matchstart kl. 15:00 men C More startar sändningen redan klockan 14:30.

Se AIK – Hammarby på C More

Streama helt utan reklam på cmore.se‎. Streama Sveriges bästa sport för 399 kr/mån utan bindnings- eller uppsägningstid.
Prova C More gratis 0,00 kr – Prova gratis i 14 dagar
Film & serier 99,00 kr – Över 1500 filmer & serier
Sport, film & serier 399,00 kr – Allt på C More
Enstaka matchbiljetter – Från 99 kr!

SE MATCHEN HÄR >>>

Speltips AIK - Hammarby 17 april

Stockholmsderbyt AIK – Hammarby

Matcherna mellan AIK och Hammarby är bland de allra hetaste matcherna som går att uppleva i den allsvenska fotbollen, både på och utanför plan. De klassas som högriskmatcher av polisen på grund av de ständiga incidenter och sammandrabbningar som uppstår i samband med matcherna. Men det brukar också ofta samtidigt vara en folkfest och fantastisk stämning inne på arenan bara man klarat sig undan tråkigheterna som sker på vissa håll.

Vi är inne i omgång 3 av Allsvenskan 2017 och AIK ska återigen få spela på sin hemmaplan Friends Arena för andra gången. I premiären lyckades man ”bara” få oavgjort 0-0 mot gästande Göteborgslaget Häcken och det var besvikna AIK supportrar som begav sig hemåt efter matchen den kvällen utan att ha fått se ett anda mål. I andra omgången var man själv gäst när man mötte Elfsborg som i sin premiär hade krossat Kalmar FF. Där kunde AIK däremot få åka hem med 3 poäng i bagaget efter en för dem skön 1-2 seger. Nu återstår att se om AIK fansen kan få njuta av ett eller annat mål från AIK-spelarna denna eftermiddag.

Hammarby har ännu inte vunnit någon match på de två försök man haft. Premiären slutade med 2-1 förlust i Norrköping och därefter spelade man oavgjort 1-1 hemma mot Kalmar FF. Två mål och tre insläppta såhär långt är kanske inget som avskräcker AIK precis men vi vet att vad som helst kan hända i ett derby. I fotbollsderbyn spelar tidigare resultat inte lika stor roll. Utan här är det minst lika viktigt att tända till lite extra när det vankas match som det sedan pratas om under betydligt längre tid än efter andra matcher. Vem som är bäst i stan på fotboll för tillfället står ju på spel!

Speltips Hörnor

Vi kör ett hörnspel idag då det ofta brukar bli många hörnor när lagen möts enligt statistiken. Därför satsar vi pengen på att det blir Totalt antal hörnor 2-vägs Över 9,5 till oddset 1.80 @comeon!

Spela på Allsvenskan 2017 – Oddsbonusar!