Det är dags för stor final i den Franska Ligacupen (Coupe de la Ligue) mellan Monaco – PSG. Spela och titta på matchen live hos bet365 med matchstart kl. 21:00! lördagen den 1 april 2017.

Monaco – PSG Live Stream

Monaco leder Ligue 1 med 3 poäng före PSG och de möts nu alltså i en prestigefull Ligacupfinal. Även om franska ligan enligt mig inte riktigt är detsamma utan Zlatan Ibrahimovic så vimlar det trots allt av fotbollsstjärnor i de båda lagen Monaco och PSG. Vinner Monaco riskerar PSG att för första gången på flera år bli utan en stor titel. Och som alla säkert har i färskt minne åkte ju PSG ut ur  Champions League efter Barcelonas mirakelvändning i returmatchen på Camp Nou för en liten tid sedan.

[table id=bet365 /]

Passa nu på att njuta av högklassig fotboll när det gäller som mest. Betta och streama matchen hos bet365 genom att regga ett konto samt ha några kronor insatta på spelkontot för att live streaming klienten ska bli aktiv. Du kan som kund då titta på live streamad sport för jämnan, dygnet runt, året om! Men jag rekommenderar verkligen att också spela på live odds under matcherna när man tittar på dem, allt blir dubbelt så spännande!

Duger inte den här matchen kanske stormötet i Portugisiska ligan lockar mera där Victor Nilsson Lindelöf’s Benfica tar emot FC Porto i en kanske direkt avgörande match om ligaguldet ikväll.

Spela på Allsvenskan 2017 – Oddsbonusar!