Se den avgörande toppmatchen mellan Benfica – FC Porto med Victor Nilsson Lindelöf och flera av spelarna från Portugal matchen mot Sverige häromdagen. Lördag 1 april är kanske dagen som avgör vilket av lagen Benfica och FC Porto som vinner den Portugisiska fotbollsligan. 1 poäng skiljer lagen åt inför lördagens match som startar klockan 21:30 och direktsänds via live stream helt gratis på bet365.

Registrera bara ett konto på bet365 samt utnyttja välkomstbonusen så att du har några kronor på spelkontot så öppnar live streaming fönstret upp sig på vid gavel!

Totalt överlägsna

Benfica och FC Porto är totalt överlägsna de övriga lagen i den portugisiska fotbollsligan Primeira Liga men mellan dem själva är det oerhört jämnt uppe i den absoluta toppen. Med bara åtta omgångar kvar så möts nu alltså ettan Benfica och tvåan FC Porto i en spännande match som kallas O Clássico (”The Classic”) och som kan bli den match som är avgörande för vart mästartiteln hamnar.

Benfica

Regerande mästarna Benfica har bara förlorat två gånger den här säsongen och vunnit tjugo gånger på alla tjugosex matcher som hittills spelats. 56-13 i målskillnad visar ytterligare den överlägsenhet man besitter tillsammans med FC Porto.

FC Porto

FC Porto har nämligen närapå identiskt facit med en enda förlust men fler oavgjorda i bagaget. Dock har man gjort flest mål av alla med hela 58 strutar och endast släppt in 12 mål bakåt.

Som vi kan se av de fem senaste mötena mellan lagen så är det extremt jämnt när de spelar mot varandra.

6/11 2016: FC Porto – Benfica 1 : 1
12/2 2016 Benfica – FC Porto 1 : 2
20/9 2015 FC Porto – Benfica 1 : 0
26/4 2015 Benfica – FC Porto 0 : 0
14/12 2014 FC Porto – Benfica 0 : 2

Speltips Benfica – FC Porto

Med tanke på hur jämna lagen är för tillfället, vilket de nästan alltid är av tidigare matcher att bedöma, och hur målsnålt det brukar vara i mötena dem emellan så spelar jag på att det blir under 2.5 mål i matchen till oddset 1.60 @bet365.

[table id=bet365 /]