bet365

Vilken härlig 1 april vi har på lördag! Allsvenskan i fotboll säsongsstartar med matcherna IFK Göteborg – Malmö FF 13:00 och Halmstad – Östersund 16:00.

Och det är verkligen läge att spela ett eller annat odds på Allsvenskan nu då spelbolagen kör massiva kampanjinsatser för att du ska spela på matcherna hos just dem.

Grymma oddsbonusar på Allsvenskan!

Satsningen är total på Allsvenskan från flera av spelbolagens sida. Vi på Svenskt Spel har sammanställt de allra grymmaste och bästa oddsbonusarna på Allsvenskan här som just nu erbjuds inför premiären. Bland annat hittar du free bets, riskfria spel, gratisspel, boostade odds, bonuspengar, och annat smött och gött! Och därpå erbjuder spelbolagen dessutom sina feta välkomstbonusar där du hos de flesta dubblar dina pengar vid insättning. Men ett spelbolag sticker just nu ut som det mest frikostiga av dem alla för tillfället och det är Unibet som erbjuder nya spelare 500% i bonus på den första insättningen! Detta betyder att om du registrerar ett gratis konto hos Unibet och sätter in 100 kronor så får du 500 kr ytterligare av spelbolaget. Totalt har du då 600 kr att spela för! Ordet för det är; GRYMT!

[table id= ”unibet500″/]

Tippa vinnare av Allsvenskan 2017

Enligt spelbolaget Unibet är Malmö FF favorit för att återigen bärga Allsvenskt guld i fotboll 2017. Oddsen för vem som vinner Allsvenskan 2017 är: Malmö FF odds 2.50, AIK odds 4.50, IFK Göteborg odds 8.50 och IFK Norrköping odds 12.00. Lite förvånande tycker jag ändå är att Djurgården har så högt odds som 14.00 på vinnare av Allsvenskan med tanke på alla tunga nyförvärv i form av Andreas Isaksson, Kim Källström och Jonas Olsson som man lyckats få in i laget? Kanske värt att sätta en slant på dem som vinnare? Men å andra sidan så håller jag ett annat lag mer kärt…

Fler vinnaralternativ…

Men man kan tippa på så mycket mer än vilket lag som vinner Allsvenskan 2017. Exempelvis om du vill vara lite mer på den säkra sidan så kan du tippa på att ditt favoritlag hamnar bland de tre bästa lagen i tabellen. Eller vem som vinner Allsvenskan förutom Malmö FF, vilket betyder att du kan tippa på exempelvis IFK Norrköping som vinnare och får tillbaka pengarna ifall det visar sig att Malmö FF går och vinner. Vinnaroddsen är då något lägre än de som jag skrev ovan men å andra sidan är man lite mer safe. Ännu fler spelalternativ är t.ex. bäste målskytt och spelaren med flest assist för att nämna några.

Tippa på IFK Göteborg – Malmö FF

Regerande Allsvenska mästarna Malmö FF gästar fjolråsfyran IFK Göteborg för match på Gamla Ullevi på lördag den 1:a april med avspark redan mitt på dagen klockan 13:00. Allsvenska fotbollspremiärer är alltid folkliga, festliga och förhoppningsfulla men visar sig dessvärre alltför ofta genomföras med uselt spel eller att någon skandal sker från framförallt läktarhåll. Vi håller alla våra tummar för att det sistnämnda inte inträffar!

Oddsen inför premiärmatchen

En titt på oddsen inför premiärmötet visar att det väntas bli en riktigt spännande och jämn kamp denna första match för säsongen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Malmö FF. I detta nu står oddset för Göteborgsvinst i oddset 2.67, oavgjort 3.35 och bortaseger för Malmö 2.55. Jag själv är varken IFK Göteborgs fan eller Malmö FF fan så det finns inte så mycket hjärta med i mitt spel på matchen. Däremot ser jag sjukt mycket fram emot mötet IFK Göteborg – Malmö FF då det är två av Sveriges bästa lag som möts och att vi nu inleder hela den Allsvenska säsongen!

Mitt spel

Efter att ha läst på och hört intervjuer med tränare och spelare inför matchen så har jag min uppfattning klar om att bägge lagen går för seger och kommer vilja visa direkt för sina fans att de blir att räkna med i år. Mitt speltips blir således ett BLGM spel. Oddset för att båda lagen gör mål ligger på 1.92 @Unibet.