Titta på lillördagsfotboll med IF Sylvia – Djurgårdens IF live stream gratis i kvalfinalen till Svenska cupen denna onsdag 22/8 med avspark kl. 18:30. Det ska bli intressant att se om Norrköpingslaget Sylvia kan ge Djurgården en match och därmed kvalificera sig till Svenska cupen på Djurgårdens bekostnad. Se live streaming och speltips här nedanför.

Sylvia – Djurgården live stream gratis

Se dagens kvalmatch IF Sylvia – Djurgårdens IF i direktsändning gratis på C More genom att prova sportpaketet ”C More Mycket sport” utan kostnad i 2 veckor här. Streama i alla dina enheter såsom mobilen, datorn, tv’n och surfplattan.

DIREKT TILL MATCHEN HÄR >>>

Svenska cupen kval 22 augusti 2018

Av dagens alla kvalfinal matcher i Svenska cupen kan de tre fetmarkerade matcherna nedan streamas gratis live på C More gratis via ”C More Mycket sport” 2 veckor gratis här >>>

17:30 Nyköping – Sundsvall
18:00 Assyriska IK – Kalmar
18:00 Rosengård – Landskrona
18:00 Sävedalen – Halmstad
18:30 Eskilsminne – Helsingborg
18:30 Hudiksvall – Jönköping
18:30 Karlskrona – Varberg
18:30 Motala – Elfsborg
18:30 Sylvia – Djurgården
18:30 Växjö United – Häcken

Inför IF Sylvia – Djurgårdens IF 22/8

Storpubliken väntas till Östgötaporten i Norrköping idag. Division 2-laget IF Sylvia slog i semifinalkvalet ut Oskarshamns AIK med 2-0 genom mål av 22-årige Rasmus Bengtsson och 18-årige talangen Antonios Bahdke. Tyvärr för Sylvia så får deras unga lag klara sig utan två av deras bästa och lite mer rutinerade spelare Marwan Bazi och målvakten Julius Lindgren som inte får spela i Svenska cupen enligt regler då de också är sammankopplade med IFK Norrköping. Vi får se närmare kvällen vad Sylvias tränare Kim Hellberg tar ut för startelva mot Djurgården.

Gästernas tunga period

Gästerna Djurgårdens IF, som träder in i cupkvalet i och med denna final mot Sylvia, har haft en tung period bakom sig med två raka förluster i Allsvenskan mot Kalmar 0-2 hemma och Häcken 5-0 borta. 0-7 i målskillnad på två matcher mot lag som inte något av dem tillhör topp-fem i Allsvenskan är förstås inget bra resultat för ett lag som Djurgården som värvat friskt senaste året. Dessutom slogs man nyligen ut i Champions League kvalets kvartsfinal av ukrainska Mariupol. Även det var en tung historia för Djurgården som efter 1-1 hemma lyckades spela till sig 1-1 även i returen vid ull tid på bortaplan. Det resultatet innebar förlängning och där avgjorde Mariupol med sitt 2-1 mål och därmed var det tack och godnatt för Djurgården i Champions League sammanhang denna gång. Finns det risk för ytterligare ett bakslag idag mån tro med förlust mot division 2 laget IF Sylvia? Det skulle i så fall vara ganska förödande för det eventuella lilla självförtroende som finns kvar i det Allsvenska Stockholmslaget.

Mål för båda lagen

Djurgårdens IF är definitivt storfavorit att vinna dagens final i Svenska cupen kvalet mot IF Sylvia men med tanke på hur instabila de känns just nu så kan det mycket väl skrälla idag. Dock är det enligt oss för osäkert att spela på Sylvia vinst, men att de får glädja hemmapubliken med minst 1 mål idag är för oss betydligt mer troligt. Och vi tror även att Djurgården bryter sin måltorka genom att också åtminstone vid något tillfälle näta framåt under matchen. BLGM-spel tillämpas således idag mellan Sylvia – Djurgården.

Speltips Sylvia – Djurgården

Match: IF Sylvia – Djurgårdens IF (Fotboll: Svenska cupen kvalfinal)
Spelplats: Östgötaporten (Norrköping), kapacitet: 17 234 åskådare
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds2.20 @ Betfair här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-22 (onsdag 1 augusti)
Avspark: 19:15
Live Stream: C MORE

Odds spelbonusar: