Fredagsspelet går i hockeyns tecken och vi blickar med spänd förväntan fram emot det fjärde semifinalmötet i SHL slutspelet mellan Djurgården – Färjestad. Domaren släpper ner pucken i isen klockan 19:30. Rygga gärna vårt speltips nedan men gör gärna som oss också och spela superspännande live odds under matchens gång medan du streamar live hos C More eller ser matchen på TV12.

Djurgården – Färjestad Live stream

Kolla på gastkramande ishockey idag! Att få tillgång till SHL stream går oerhört snabbt och enkelt, Registrera ett konto hos C More genom att endast fylla i din E-postadress, Förnamn och Efternamn. Klart att börja streama. Se på Djurgården – Färjestad Live stream nu!

Vill du komma direkt till hockeysektionen hos C More kan du gå in här istället >>

Läs också om hur du kan titta på filmer och serier på C More gratis!

Speltips Djurgården – Färjestad 12/4

Tvärtom mot vad vi trodde i onsdags inför den tredje semifinalrundan mellan Färjestad och Djurgården så var det bortalaget som tog hem segern med 1-2. Färjestad tog planenligt ledningen i andra perioden och vi började känna oss ännu mer säkra på hemmavinst. Men i sista lyckades djurgården både kvittera och ta ledningen vilket sedan stod sig matchtiden ut.

Med 2-1 i matcher och spel på hemmais som gäller är det idag fördel för Djurgården att vinna igen känns det som. Men SHL slutspel är alltid oförutsägbart och matchen kan egentligen sluta lite hur som helst. Dock tror vi att pucken vill in i nät fler än de tre gånger vi fick se detta i föregående match. Målskyttet bör bli något i stil med de två första matcherna då det sannerligen inte saknats målchanser i någon av matcherna. Det gjordes total hela 58 stycken räddningar av lagens respektive målvakter i förra matchen jämfört med antalet räddningar 46 och 44 i de två första matcherna som slutade 5-2 och 5-3 i resultatprotokollet.

Speltipset SHL: Totalt över 4.5 mål spelas i matchen Djurgården – Färjestad till bästa oddset 1.76 hos Unibet, Betsson, LeoVegas och NordicBet.

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens SHL-semifinal.