Vårt UEFA Nations League tips 15/11 blir ett förhandstippat odds på dagens hetaste och största match Kroatien – Spanien. Kroatien (1 poäng) har kniven mot strupen och måste vinna över Spanien (6p) för att ha en chans på gruppsegern som innebär Playoff. Det här är Spaniens sista gruppmatch i Uefa Nations League medan Kroatien har kvar att möta grupptvåan England (4p). Förra mötet mellan Kroatien och Spanien slutade med hela 6-0 till spanjorerna på spansk mark. Ska Kroaterna få sin efterlängtade revansch idag inför hemmapubliken?

Streama UEFA Nations League GRATIS!

C More erbjuder alla att kunna se på sportabonnemanget ”Mycket sport” gratis i 2 veckor där också alla UEFA Nations League matcher ingår. Ingen bindningstid, avsluta när du vill. Du behöver bara ange epostadress och namn för att se på live stream helt fritt denna period.

Titta på Landslagsfotboll, Golf, Basket, Handboll och mycket mer. Dessutom det populäraste från TV4 utan reklam och massor av ytterligare filmer, serier och tv-kanaler.

Läs mer om C More gratis här!

Tipset Kroatien – Spanien

Spanien inledde UEFA Nations League äventyret med att vinna över England på självaste Wembley Stadium i London med 1-2 efter att ha legat under med 1-0. Bara dagar senare krossades ett håglöst Kroatien med 6-0 och Spanien såg ut att gå en säker gruppseger till mötes. Men i Spaniens tredje och näst sista gruppmatch mot England på egen hemmaplan vann gästerna lite överraskande med 2-3 efter att ha legat under med 0-3 redan i halvtid. Detta gör att gruppen helt plötsligt är väldigt levande och kan bli högdramatisk om Kroatien skulle lyckas vinna idag. Vi vågar inte riktigt sia om utgången av kvällens match men däremot känner vi oss ganska övertygade om att både Kroatien, på hemmaplan, och Spanien kommer att göra åtminstone varsitt mål.

Oddset för att båda lagen gör mål i matchen Kroatien – Spanien ligger i detta nu på 1.90 @ Betfair >>!

UEFA Nations League 15/11

UEFA Nations League börjar mer och mer kännas som ett viktigt och intressant inslag i landskampsfotbollen. Ja att denna fotbollsturnering för landslag kan vara viktigt vet vi ju då den i slutändan kan innebära fördelar för landslagen och direktplats till kommande Fotbolls-EM i bästa fall. Men intresset var inledningsvis ganska ljummet, kanske då den tog vid efter sommarens stora fotbollshändelse med Fotbolls-VM i Ryssland. Nu börjar ändå UEFA Nations League få ett ökat intresse kring matcherna och är ju faktiskt det mest intressanta vi kommer att ha mellan VM och EM gällande landslagsfotboll. Nio heta Nations League matcher ska spelas idag, däribland med nordiskt inslag i två av matcherna Belgien – Island och Grekland – Finland.

UEFA Nations League – Liga A

20:45 Belgien – Island
20:45 Kroatien – Spanien

UEFA Nations League – Liga B

20:45 Österrike – Bosnien

UEFA Nations League – Liga C

20:45 Grekland – Finland
20:45 Ungern – Estland

UEFA Nations League – Liga D

16:00 Kazakstan – Lettland
20:45 Andorra – Georgien
20:45 Luxemburg – Vitryssland
20:45 San Marino – Moldavien