Finland spelar denna söndagkväll en mycket viktig match mot Schweiz i Ishockey-VM. Matchen kan du se på C More här med matchstart klockan 20:15.

Alla erbjuds nämligen att prova på C More 2 veckor gratis utan bindningstid eller uppsägningstid.

Speltips Schweiz – Finland

Schweiz har kanske spelat sin bästa hockey någonsin i ett Ishockey-VM. Igår vann man till och med över tidigare obesegrade Kanada på övertid! Efter fem spelade matcher ligger Schweiz på andra plats i gruppspelet (Grupp B) efter ledande Kanada. Och man är 1 poäng före Tjeckien och 2 poäng före Finland på fjärde plats. Finland som ju igår inte förrän på övertid lyckades slå in den avgörande pucken mot Norge. Men å andra sidan är det inget att skämmas över längre om man har det svårt mot Norge i ishockey eftersom norrmännen tagit flera kliv framåt senaste åren som hockeynation.

Viktiga poäng

Dagens poäng är av oerhörd betydelse för båda Schweiz och Finland då det är oerhört jämnt i gruppen. Mellan tvåan Schweiz och sexan Frankrike skiljer endast 4 poäng. Och det är som bekant bara de fyra främsta lagen i gruppen som kvalificerar sig för slutspelsmatcherna. Jag tror på en hård och intensiv hockeymatch mellan de båda lagen i afton. Inbördes har de under de fem senaste matcherna mot varandra vunnit varannan gång.

5 senaste matcherna mot varandra:

3/4 – 2015 Schweiz Finland 0 : 2
1/4 – 2015 Schweiz Finland 4 : 1
16/5 – 2014 Finland Schweiz 3 : 2 (2 : 2)
19/4 – 2013 Finland Schweiz 4 : 5 (4 : 4)
18/4 – 2013 Finland Schweiz 2 : 1

Tipset: Totalt över 4,5 mål i matchen. Odds 1.95 @Unibet!

Missa inte Unibet’s sanslösa välkomstbonus där du som ny kund får 500 kr extra att spela för av unibet om du bara sätter in 100 kronor på spelkontot.

500% Bonus Unibet