Glädjefnatt – oj vilken JVM Final 2018 i Sverige – Kanada vi får! Jo rå så att… vem vill missa att se avgörandet i JVM Final 2018 Live Stream nu!? Våra älskade juniorkronor tog sig till final genom att besegra USA igår kväll. Inatt möter Sverige Kanada i finalen i årets hockey JVM med nedsläpp kl. 02:00 i KeyBank Center (Buffalo) i USA. Streama Junior VM finalen i ishockey mellan Sverige – Kanada live helt gratis utan kostnad eller åtaganden.c more sport 

Live Streama Sverige – Kanada Gratis

C More och TV2 direktsänder JVM finalen 2018 mellan Sverige och Kanada. Har du inte tillgång till TV2 där du befinner dig passar det utmärkt att streama matchen gratis på C More i mobilen, surfplattan, tv’n eller datorn utan varken bindningstid eller uppsägningstid.

Prova C More Gratis i 2 veckor här! >>>

Förutom hockeymatcherna i JVM kan du också genom att prova C More gratis bland anat se massor av filmer och serier som till exempel världspremiären av den nya Beck-filmen ”Ditt eget blod” utan kostnad.

Bronsmatchen mellan Tjeckien – USA spelas ikväll med start klockan 22:00. Matchen om JVM-brons kan även den ses på C More gratis samt på TV12.

Vi älskar’t!

Det är sådana här matcher som gör livet lite extra värt att leva! Det spelar ingen roll att JVM-finalen spelas så pass sent inatt svensk tid, eller tidigt på morgonen som en del hellre väljer att benämna det. Vi lär hur som helst vara hiskeligt många svenskar som bänkar sig för att se finalen inatt. Heja Sverige!

Speltips Sverige – Kanada JVM

Vilken strålande match av Sverige i gårdagskvällens semifinal mot USA. Matchen slutade till slut 4-2 till Sverige efter en riktig kämpa insats och magnifikt spel där svenskarna hade ledningen med hela 4-0 dryga 12 minuter in i den sista perioden. Segern var mer eller mindre säkrad och Sverige slappnade av något vilket ledde till 2 mål av USA på slutet.

I semifinalen kunde man verkligen skriva under på att den gedigna svenska insatsen var hela lagets förtjänst. Alla femmor bidrog med poäng och det såg bra ut överlag. Men nu kommer den sista och absolut svåraste uppgiften för juniorkronorna, att besegra storfavoriten Kanada i spel nära den kanadensiska landsgränsen. Den smått fanatiska kanadensiska publiken kommer göra att trycket på Sverige blir större än någonsin tidigare. Vinner Sverige mot Kanada snackar vi definitivt om att bragdstämpeln tas fram.

Kanadas båda krossar

USA är precis som Sverige obesegrade i årets JVM-turnering och har om möjligt imponerat ännu mer än Sverige så här långt. De ser ärligt talat ruggigt starka ut! Tidigare i morse (sent igår natt) krossade Kanada sina semifinalmotståndare Tjeckien med hela 7-2. Och faktum är Kanada närapå har förödmjukat båda sina motståndare hittills i slutspelsmatcherna. Kanada inledde slutspelet med att vinna över Schweiz med 8-2 och nu då senast överkörningen av Tjeckien som nog ändå imponerade mest av allt.

Guld som gäller för Sverige!

Månde bäva nu Sverige. Men det sköna med de efterföljande svenska spelarintervjuerna efter semifinalvinsten över USA var att höra dem säga att ingenting har vunnits ännu. Det är bara Guld som gäller! Och lite så är det ju faktiskt, särskilt när vi redan tidigare har tagit guld i ett Juniorvärldsmästerskap. Så nu hockeyvänner, förbered eder nu på en sanslöst spännande JVM final 2018!

Tipset

Vi tror inte att Kanadas målskytte funkar lika bra mot Sverige som det gjort i tidigare matcher. Sverige har gång på gång visat upp sin starka defensiv vilken återigen blir en av nycklarna för att få till en svensk framgång. Däremot tror vi tyvärr inte heller att småkronorna lyckas lika bra med att göra mål som de gjorde mot USA i semifinalen. Med tanke på detta så känns det upplagt för ett underspel på antal mål i matchen likt vi spelade på i gårdagens speltips på Sverige – USA vilket gick hem fint.

Speltips: Totalt under 6,5 mål
Odds: 1,74 @ Unibet som erbjuder nya spelare 500 % Bonus upp till 500 kr!
Insats: Medel/Hög

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

PS! Läs om hur du kan se dagens och morgondagens FA Cup matcher via FA-cupen live stream här!

 

Fler spelbolag med bra JVM-odds

JVM Odds Erbjudanden

Två härliga erbjudanden har vi vaskat fram hos spelbolagen som gäller under årets JVM hockey 2018:

100 kr Gratisspel hos NordicBet

Under Junior-VM turneringen kan du hämta ett gratisspel hos NordicBet värt 100 kronor att använda på valfri match. Hämta det genom att anmäla dig och lägga ett kvalificerande spel på hockey, så blir det ditt direkt.

Så får du ditt gratisspel:

  1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet här.
  2. Lägg ett kvalificerande spel på ishockey för minst 100 kronor till oddset 1,50 eller högre
  3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 100 kronor att använda på JVM i hockey.
NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

100 kr Gratisspel hos Betsson

Spela gratis på juniorvärldsmästerskapet i ishockey även hos betsson. Kolla in deras odds, följ matcherna och lägg dina spel när juniorerna gör upp om VM-titeln.

  1. Gå med i kampanjen genom att klicka på “Anmäl dig” hos Betsson här.
  2. Lägg ett spel för 100 kr på odds 1.5 eller mer på ishockey, antingen före eller under match.
  3. Hämta ditt gratisspel på JVM.
NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus

4 Vinstökningar på JVM

Boosta vinsterna när du vinner på dina JVM spel (odds), inte bara en gång, utan hela fyra gånger hos LeoVegas! Läs mer om erbjudandet 4 odds vinstökningar på 25% under JVM Hockeyn här!

leovegas erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus