Spela live odds och se på matcherna i FA-cupen live stream utan kostnad! Denna fredag 5 januari 2018 (5/1) har vi två oerhört intressanta FA cup matcher i Merseysidederbyt Liverpool – Everton samt Manchester United – Derby att titta på. Svenskt Spel plockar förstås in ett speltips åt dig här och vårt val föll då först och främst på den förstnämnda matchen. Men vi lär skriva ett speltips senare idag även för den sistnämnda.

Spela och streama live utan kostnad hos både bet365 och unibet direkt i mobilen, datorn eller läsplattan.

Såhär beskriver bet365 sin streamingtjänst:

”Livestreaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material från bet365.”

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Eftersom båda matcherna har avspark nästan exakt samtidigt kommer i alla fall vi på Svenskt Spel att växla mellan matchernas live streaming sändningar under matchernas gång beroende på var det verkar hetta till mest någonstans, men i början av matcherna blir det förstås en liten del av gambling-känsla bara genom att veta vilken match man vill se för stunden.

FA-cupen Live Stream 5/1 & 6/1

Kommande FA-cup matcher visas i direktsändning via live stream:

FA-cupen Live Stream Fredag 5 Januari 2018

20:55 Liverpool – Everton
21:00 Manchester United – Derby

FA-cupen Live Stream Lördag 6 Januari 2018

13:45 Fleetwood – Leicester
16:00 Exeter – West Brom
16:00 Fulham – Southampton
16:00 Manchester City – Burnley
18:30 Norwich – Chelsea

Speltips Liverpool – Everton

Merseysidederbyt mellan Liverpool och Everton ska bli kul att titta på. För båda lagen betyder dagens match inträde i säsongens FA-cup spel vilken tillhör den tredje omgången. Mötena mellan Liverpool och Everton är för bägge lagen alltid lite hetare och viktigare än de flesta andra matcher då prestigen här är enorm. Historian kring dessa derbyn är lång och mycket känslor har rörts upp i samband med matcherna mellan dem hos såväl fans som spelare.

Liverpool är storfavorit inför derbyt då de ångar på rejält i ligaspelet för tillfället. den nuvarande fjärdeplatsen i Premier League kan snart vara en tredjeplats eller till och med en andraplats om de fortsätter på den inslagna vägen med segrar i närapå varje match. Bara 3 poäng upp till Manchester United nu som ligger tvåa.

Everton ligger nia i Premier League tabellen och var rejält på gång en bit innan jul. Sen har något hänt och på fyra matcher har Everton inte vunnit någon. Men då ska tilläggas att man mött både Chelsea och Manchester United.

Vi tänker som så att FA-cupen alltid prioriteras högt av alla Premier League lagen trots att man nu är inne i ett pressat spelschema. Och om vi förväntar oss att både Liverpool och Everton ställer upp med sina starkaste startelvor för dagen så bör Liverpool ändå dra det längsta stråt.

Speltips: Liverpool vinner matchen över Everton (1)
Odds: 1,40 @ William Hill som erbjuder nya spelare 100 % Bonus upp till 1000 kr!
Insats: Hög

 

Läs också om: Manchester United – Derby FA-cupen 5 Januari 2018