Sverige – USA möts i den ena semifinalen i JVM Hockey 2018 idag torsdag 4 januari 2018 med nedsläpp klockan 22:00. Läs här vårt speltips inför matchen!

Uppdatering! Sverige vann över USA! Nu väntar JVM Final mot Kanada för Sverige som du kan stream live gratis!

Streama Sverige – USA Gratis

c more sportC More och TV4 direktsänder semifinalmötet mellan Sverige och USA. Har du inte tillgång till TV4 där du befinner dig passar det utmärkt att streama matchen gratis på C More i mobilen, surfplattan, tv’n eller datorn utan varken bindningstid eller uppsägningstid.

Prova C More Gratis i 2 veckor här!

Förutom hockeymatcherna i JVM kan du också genom att prova C More gratis bland anat se massor av filmer och serier som till exempel världspremiären av den nya Beck-filmen ”Ditt eget blod” utan kostnad.

Den andra semifinalen mellan Kanada – Tjeckien spelas inatt, tidig fredagsmorgon, klockan 02:00. Matchen kan ses på SVT2 och C More.

Speltips JVM Sverige – USA

Sverige är hittills obesegrade i detta junior världsmästerskap i ishockey men får trots det befinna sig som underdog i mötet med USA. Spelbolagen har USA som anmärkningsvärt höga favoriter enligt de satta oddsen på vinnare i matchen.

Sverige måsta få allt att klaffa

Glädjande nog är Sveriges lagkapten Lias Andersson ”fit for fight” mot USA men har dock enligt egen utsago lite känningar kvar av skadan.

Förstakedjan med Lias tillsammans med Alexander Nylander och Elias Pettersson måste få till det bättre än vad de spelade mot Slovakien i kvartsfinalen då Sverige förstafemma inte lyckades producera någonting framåt i poäng/målväg.

Då var det istället, som tur var, tredjefemman med i första hand Isac Lundeström som klev fram med två avgörande mål. Sverige – Slovakien slutade 3-2 efter jobbiga 10 sista minuter i tredje perioden. ikväll måste varje spelare i hela svenska laget prestera på sin absolut bästa toppnivå om Sverige ska ta sig till final.

USA med publikens stöd

USA tog sig till semifinalen mot Sverige genom att besegra Ryssland med 4-2. Men det satt hårt inne även i den kampen och det var först i allra sista spelminuten i matchen som amerikanarna kunde andas ut då de gjorde avgörande 4-2 målet.

USA har en förmåga att höja sig en nivå när det verkligen behövs och särskilt brukar det gälla när det spelar i sitt hemland med massivt stöd på läktarna. Vi får hoppas att Sverige klarar av både publikens psykningar och USA’s tuffa spelstil och går segrande ur striden ungefär vid midnatt.

Speltipset

Både Sverige och USA har visat sig ha väldigt bra försvar och vi tror att det kommer bli en tuff och jämn tillställning där inget av lagen skapar så många målchanser som man brukar få till.

Speltips: Totalt under 6,5 mål i matchen.
Odds: 1,76 @ Betsafe som erbjuder nya spelare 100 % Bonus upp till 2000 kr.
Insats: Medel

Betsafe erbjudande100 % BonusFå 2000 kr!Hämta Bonus

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-04 kl. 13:44 men kan komma att ändras.

 

JVM Odds Erbjudanden

Två härliga erbjudanden har vi vaskat fram hos spelbolagen som gäller under årets JVM hockey 2018:

100 kr Gratisspel hos NordicBet

Under Junior-VM turneringen kan du hämta ett gratisspel hos NordicBet värt 100 kronor att använda på valfri match. Hämta det genom att anmäla dig och lägga ett kvalificerande spel på hockey, så blir det ditt direkt.

Så får du ditt gratisspel:

  1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet här.
  2. Lägg ett kvalificerande spel på ishockey för minst 100 kronor till oddset 1,50 eller högre
  3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 100 kronor att använda på JVM i hockey.
NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

100 kr Gratisspel hos Betsson

Spela gratis på juniorvärldsmästerskapet i ishockey även hos betsson. Kolla in deras odds, följ matcherna och lägg dina spel när juniorerna gör upp om VM-titeln.

  1. Gå med i kampanjen genom att klicka på “Anmäl dig” hos Betsson här.
  2. Lägg ett spel för 100 kr på odds 1.5 eller mer på ishockey, antingen före eller under match.
  3. Hämta ditt gratisspel på JVM.
NordicBet erbjudandeRiskfritt SpelFå 1000 kr!Hämta Bonus

4 Vinstökningar på JVM

Boosta vinsterna när du vinner på dina JVM spel (odds), inte bara en gång, utan hela fyra gånger hos LeoVegas! Läs mer om erbjudandet 4 odds vinstökningar på 25% under JVM Hockeyn här!

leovegas erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus