Luleå – Frölunda Live Stream & Speltips SHL 11/4: Luleå – Frölunda möter varandra för tredje gången i semifinalspelet och dagens bortalag leder matchserien med 2-0. Streama Luleå – Frölunda samt spela liveodds på matchen under tiden!

Luleå – Frölunda Live stream

Att få tillgång till SHL stream går oerhört snabbt och enkelt, Vad du behöver göra är bara att först bestämma dig för om du vill ha månadspaket, årspaket eller köpa en enstaka online-matchbiljett. Registrera ett konto hos C More genom att endast fylla i din E-postadress, Förnamn och Efternamn. Klart att börja streama! Se på Luleå – Frölunda Live stream nu!

Vill du komma direkt till hockeysektionen hos C More kan du gå in här istället >>

Läs också om hur du kan titta på filmer och serier på C More gratis!

Speltips Luleå – Frölunda

Raka puckar är det som gäller i dagens speltips. Frölunda vann med stor möda den första semifinalmatchen mot Luleå på bortais efter att ha avgjort i förlängningen. Att Frölunda skulle ta sin tredje raka vinst och en andra rak bortaseger finner vi inte lika sannolikt som att det blir hemmaseger idag. Därför bettar vi på hemmavinst för Luleå till bästa oddset 2,15 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-04-11 kl. 07:55 men kan komma att ändras.

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens SHL-semifinal.