IFK Norrköping – Hammarby live stream och ett rykande färskt speltips har vi att bjuda dig på denna måndag 13 augusti (13/8). Fyran mot tvåan i Allsvenskan en vanlig sketen måndag är inte illa pinkat! Se på IFK Norrköping – Hammarby IF live stream med matchstart klockan 19:00!

Läs mer om C More Gratis!

IFK Norrköping – Hammarby Live Stream

På C More hittar du Sveriges största ligor i hockey, handboll och fotboll inklusive IFK Norrköping – Hammarby live stream samt mycket mer. Det finns något för alla, vad sägs om golf från PGA-touren, motorsport, friidrott från Diamond League – plus mycket mer. Månadspaket ”C MoreMycket Sport” kostar normalt 199 kr/mån men du kan prova det 2 veckor gratis utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid.

IFK Norrköping - Hammarby Live Stream

Se på C More när och var du vill i alla dina enheter. Streama på din mobil, surfplatta, Apple TV eller Samsung Smart-TV. Du kan även se via din dator eller koppla upp en chromecast mot din tv. Du klan också se matchen upp till 48 timmar senare om du inte hade möjlighet att titta på den i direktsändning.

C MoreMycket Sport paketet

I detta sportpaket ingår massor av sport plus massvis av filmer och serier, bland annat detta:

  • 1-2 matcher i veckan från Allsvenskan, SHL och HockeyAllsvenskan utvalda av C Mores sportredaktion.
  • Hela landslagsligan UEFA Nations League
  • Hela Superettan
  • Golf, friidrott, handboll och mycket mer
  • Film, serier och tv-program

Inför Norrköping – Hammarby

Är det dags för 3 poäng till dagens hemmalag IFK Norrköping (Peking) som hittills spelat till sig 31 poäng? Ska inte titelracet vara kört är det minst en pinne som gäller mot Hammarby (Bajen). Helst ska dock 3 pinnar införskaffas för att knapra in på dagens motståndare och hålla något sånär jämnt tempo med formstarka Östersund (33p) och ivägrusande ligaledaren AIK på 39p. Tunga poängtapp mot Malmö FF, förlust 2-1, och oavgjort 1-1 mot Sundsvall har gjort att IFK Norrköping halkat ner från den absoluta toppstriden. Vi får se efter dagens möte med Hammarby om detta var högst tillfälligt eller om resan neråt fortsätter?

Hammarby kommer till spel på Östgötaporten med tre raka segrar i bagaget. Däremot är just dessa vinster inget IFK Norrköping behöver skrämmas av särskilt mycket. Tabelljumbon Dalkurd besegrades med 4-1 och nästjumbon Trelleborg har fått se sig besegrade i två matcher i rad av just Hammarby inom loppet av en vecka. Blir intressant att se hur Hammarby reagerar på fotbollsplanen när nu motståndet höjs ett par snäpp i och med dagens match mot IFK Norrköping.

Speltipset Peking – Bajen

Match: IFK Norrköping – Hammarby (Fotboll: Allsvenskan)
Spelplats: Östgötaporten (Norrköping)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.53 @ Bet365 här >>>
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-08-13 (måndag 13 augusti)
Avspark: 19:00
Live StreamC More Gratis

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-08-13 kl. 11:28 men kan komma att ändras. Titta på IFK Norrköping – Hammarby live stream nu!