Vilken fabulöst viktig VM-kvalmatch i fotboll Sveriges damer spelar idag torsdag 30 augusti (30/8) mot Ukraina. Sverige – Ukraina Live Stream ses denna torsdagskväll i mobilen, surfplattan, datorn och tv’n med sändningsstart klockan 18:30 genom att du kan prova sportpaketet ”C More Mycket sport” utan bindningstid, du kan avsluta när du vill!

Sverige – Ukraina Live Stream

Vill du se på VM-kvalmatchen Sverige – Ukraina live stream på nätet som en enstaka sporthändelse så kostar en matchbiljett hos C More 99 kronor, men lägger du till 100 kronor får du tillgång till både kvällens match Sverige – Ukraina och stora delar av C More’s hela sportutbud under en hel månad!

Det underbart sköna med att streama sport live hos C More är att du då kan titta på sport var du än befinner dig eftersom streamen funkar i alla dina enheter såsom t.ex. mobilen och läsplattan. Alltså kan du vara på resande fot, eller om du inte vill uppta televisionen för de övriga familjemedlemmarna, och ändå se på sport live. Världsbäst, eller hur!

Läs: C More Gratis

VM-kval Damer 30 augusti 2018

17:00 Ryssland – Kazakhstan
18:00 Moldavien – Portugal
18:45 Sverige – Ukraina
19:00 Danmark – Kroatien
20:35 Skottland – Schweiz

Inför Sverige – Ukraina 30/8

Sverige har allt i sina egna händer inför de två sista kvalmatcherna mot Ukraina och Danmark i VM-kval grupp 4. Inför dagens viktiga hemmamatch mot Ukraina leder Sverige gruppen före Danmark på samma 15 poäng men med bättre målskillnad. Ukraina jagar närmast efter på 10 poäng. Ettan i gruppen är direktkvalificerad för fotbolls VM nästa sommar i Frankrike och tvåan kan gå vidare genom den ranking av de andraplacerade lagen i grupperna som sker.

Några sanslöst spännande faktorer såhär inför avgörandet är att Sverige förlorade i sin senaste kvalmatch som spelades borta mot just Ukraina i juni. Då slutade matchen 1-0 till Ukraina och Sverige inbringade därmed sin första förlust i det här VM-kvalet. I den allra sista VM-kval matchen spelar Sverige borta mot Danmark nästa tisdag den 4 september. Då är det enligt Danskorna dags för revansch för den inställda matchen mot Sverige förra hösten som inledde de båda lagens VM-kval resa. Sverige tilldömdes då matchen med 3-0 eftersom det var Danmark, som på grund av kollektivavtals-konflikt mellan det danska fotbollsförbundet (DBU) och det danska landslaget, inte kom till spel. Det är också danskornas enda förlust i detta VM-kval än så länge.

Sveriges trupp mot Ukraina

MÅLVAKTERHedvig Lindahl, Chelsea, Zecira Musovic, Rosengård, Jennifer Falk, Göteborg.

BACKARAmanda Ilestedt, Potsdam, Linda Sembrant, Montpellier, Nilla Fischer, Wolfsburg, Hanna Glas, Eskilstuna, Anna Oskarsson, Linköping, Jonna Andersson, Chelsea, Magdalena Eriksson, Chelsea, Mia Carlsson, Kristianstad.

MITTFÄLTARE / ANFALLAREHanna Folkesson, Rosengård, Caroline Seger, Rosengård, Kosovare Asllani, Linköping, Lina Hurtig, Linköping, Stina Blackstenius, Montpellier, Sofia Jakobsson, Montpellier, Mimmi Larsson, Eskilstuna, Nina Jakobsson, Piteå, Julia Karlenäs, Piteå, Fridolina Rolfö, Bayern München, Elin Rubensson, Göteborg, Olivia Schough, Göteborg, Anna Anvegård, Växjö.

Speltips Sverige – Ukraina

Förra gången Sverige och Ukraina mötte varandra för knappt 3 månader sedan så var Sverige det bättre laget av de två. Men det gick inte att undgå en hel del kritik för hur Sverige genomförde matchen. Trots stort svenskt spelövertag, och avsevärt bättre matchstatistik i det mesta som exempelvis antal hörnor, så var ineffektivitet och slarv några av orden som användes i bedömandet av svenskornas insats. Nu är det ny match och framförallt på hemmaplan i Sverige som gäller. Inte ska väl den tråkiga förlusthistorien mot ukrainskorna upprepa sig ännu en gång? Nej vi är rätt övertygade om att Sverige inser att de måste kämpa och inte kan ta en seger för givet redan på förhand. Sverige lär vinna över Ukraina på ett komfortabelt sätt ikväll och vi tror faktiskt att balja nummer två i matchen kommer komma redan i den första halvleken. Det få också bli vårt spel på matchen!

Bettingtipset…

Match: Sverige – Ukraina (Fotboll: VM-kval Damer)
Spelplats: Gamla Ullevi i Göteborg
Speltips: Mål nummer 2 i matchen görs i första halvlek
Odds1.98 @ Betsson här >>> (Få pengarna tillbaka upp till 1000 kr av Betsson om du inte vinner!)
Insats: Medel
Datum: 2018-08-30 (torsdag 30 augusti)
Avspark: 18:45
TV-kanal: TV12
Sverige – Ukraina Live Stream: C MORE

Oddsbonusar 2018: