Idag tar Malmö FF emot AFC Eskilstuna hemma där vi nu avverkat ett ca 4 veckors långt uppehåll för spelarna. Toppen mot botten möts och frågan är om vilan gjort bäddat gott för AFC Eskilstuna. Förmodligen ser man det som en nystart nu och tar en match i taget men mot MFF blir det otroligt svårt att få med sig några poäng. Malmö FF – AFC Eskilstuna kan du se via live stream hos C MORE.

C More Gratis

C More kör en kampanj nu där man får prova på standard erbjudandet 2 veckor gratis vilket är ett perfekt tillfället att se vad tv kanalen går för. Malmö FF – AFC Eskilstuna har matchstart 16.00.

Dagens två övriga Allsvenska matcher är:

16:00 Sundsvall – Sirius
18:00 Halmstad – Elfsborg

Imorgon söndag spelar:

15:00 Jönköping – IFK Göteborg
17:30 AIK – Östersund
17:30 Örebro – iFK Norrköping

Speltips Malmö FF – AFC Eskilstuna

Malmö FF är som alltid starka hemma och möte nu seriens sämsta bortalag i AFC Eskilstuna. AFC har släppt in 15 på 6 bortamatcher under våren. Det är nästan 3 mål i snitt per match. Det leder oss in på dagens speltips där vi tror på målfyrverkeri för hemmalaget. Malmö borde få hål ganska tidigt på AFC vars försvar haft stora problem den här säsongen. När väl första målet kommer och andra så tror vi att det är tunga huvuden som vi kommer få se hos AFC.

Malmö FF gör mer än 2 mål i matchen rekas till oddset 1.78 @Unibet

odds malmö ff

Turkallingar hos Comeon

Om du känner att du inte haft turen med dig sista tiden så kan du skaffa dig ett per turkallingar hos Comeon som kanske hjälper dig att vända den negativa trenden. Turkallingar har blivit en trend den här sommaren och många svenskar väljer att skaffa sig ett par via spelbolaget Comeon. De ser rätt så roliga men ändå sjyssta ut. Läs mer via länken ovan hur du skaffar dig ett par turkallingar gratis.