På dagens fotbollsagenda 5/6 blickar vi framåt mot kvällens match GAIS – Trelleborg i Superettan. Matchen streamar du live online på C More. Speltipset blir idag ett BLGM-spel. Matchstart 19:00.

Prova C More Gratis!

Du har möjligheten att få prova på standardutbudet hos C More gratis i 2 veckor utan vare sig bindningstid eller uppsägningstid. Bland annat kan du se Sport, Filmer, Serier, Barnfilmer och mängder med tv-kanaler. Mer exakt information om vad som ingår i standardutbudet hittar du på C More´s hemsida. Tyvärr ingår inte matcherna från Superettan i standardutbudet..

Speltips GAIS – Trelleborg

Tabellelvan GAIS tar emot tabellsexan Trelleborg. Efter 10 spelade omgångar i Superettan skiljer det 4 poäng dem emellan. Det brukar bli jämna möten när Gais och Trelleborg möts och mycket tyder på att så blir fallet även idag. En som kan göra skillnad i dagens möte är Trelleborgs anfallare Salif Camara Jönsson. I honom har Trelleborg ett livsfarligt anfallsvapen och han leder skytteligan i överlägsen stil på totalt 10 gjorda mål. Efter honom i skytteligan är det närmast en fyrling antal spelare som alla nätat 6 gånger hittills.

Senaste inbördes möten:

2016-09-09 GAIS – Trelleborgs FF 3 : 3 (Superettan)
2016-05-29 Trelleborgs FF – GAIS 1 : 1 (Superettan)
2011-09-21 Trelleborgs FF – GAIS 0 : 1 (Allsvenskan)
2011-04-09 GAIS – Trelleborgs FF 4 : 0 (Allsvenskan)
2010-10-30 GAIS – Trelleborgs FF 1 : 3 (Allsvenskan)

Rek: Båda lagen gör mål. Odds 1.67 @bet365!

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Ska vi få se årets snyggaste mål i Superettan 2017 just i dag mellan GAIS och Trelleborgs FF? Se här de 10 snyggaste målen från Superettan 2016: