Klockan 19:15 ikväll 4/4 är det nedsläpp för den andra rundan i SHL semifinalens matchserie mellan Brynäs – Frölunda. Money Line blir vårt speltips på hockeymatchen.

Speltips Brynäs – Frölunda

Brynäs tog kommandot i den här matchserien i och med bortavinsten med 3-4 mot Frölunda i första mötet efter att ha lett med hela 0-4 när den tredje perioden blåste igång. Powerplay blev Brynäs segerrecept då tre av deras fyra mål gjordes när man var fler man på isen än motståndarna. Segersiffrorna borde egentligen ha blivit mycket större om det inte vore för de upprörda känslorna som tilläts ta över hos några av Brynässpelarna i slutet av den tredje perioden där snacket med domarna sånär höll på att vända tillställningen helt. Joel Lundqvist i Frölunda hade till och med en kvitteringspuck inne trodde många men det visade sig att pucken for över mållinjen en tiondels sekund försent.

Hemmastarkt mot bortasvagt

I kvartsfinalserien vann Brynäs över Linköping med 4-2 i matcher och visade där att man är ett starkt hemmalag genom att vinna alla sina hemmamatcher mot LHC. Frölundas kvartsfinalserie gick till en sjunde och avgörande sista match mot Skellefteå som man lyckades vinna och tog sig därmed till semifinalen med 4-3 i matcher. Bara en av dessa matcher slutade med bortaseger för Frölunda vilket var den näst sista matchen som avgjordes på övertid. Med tanke på lagens prestationer i hemma respektive bortaspel så lutar det mycket åt att det blir hemmaseger ikväll. Däremot kan man aldrig vara säker och särskilt inte när det är tal om en het semifinalmatch där psykningar och tufft spel är på en högre nivå nu jämfört med tidigare under SHL säsongen.

Tipset…

Speltips Brynäs – Frölunda: Svenskt Spel lägger pengen på ett Money Line spel (denna marknad inkluderar ordinarie speltid och eventuell förlängning och straffar), för Frölunda seger till oddset 1.69 @NordicBet. För den något mer risk benägne spelaren lockar säkert Matchvinnaroddset på 2.11 mera.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

Spela 250 kr gratis + SHL-presentkort värt 300 kr!

NordicBet erbjuder alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr. Dessutom får du hos NordicBet just nu spela ett 250 kr riskfritt spel på hockey! Och som inte det vore nog så erbjuder NordicBet dig även ett presentkort värt 300 kr som du kan använda på valfri SHL-arena om du spelar ett odds för 100 kr hos NordicBet. Presentkortet kan du exempelvis använda i restaurangen, eller när du handlar något i kiosken, eller varför inte skaffa en ny halsduk i supportershoppen? NordicBet har också höst vinster av alla spelbolagen på SHL hockey!

C More Gratis

Brynäs – Frölunda SHL Speltips Money Line 4/4