AIK Fotboll har idag chansen att säkra en Europa League kvalplats inför nästa säsong om man vinner mot IFK Göteborg hemma på Friends Arena.

Matchen har avspark klockan 19:00 och sänds på C More Sport i mobilen, surfplattan, datorn! Direkt till matchen här! >>>

Du kan också se massor av sport, filmer och serier på C More gratis!

Speltips AIK – IFK Göteborg

AIK - IFK Göteborg 30 OktoberHärligt att få så här spännande matcher i slutet på den Allsvenska fotbollen när Malmö FF ändå redan säkrat Mästartiteln. Dagens två matcher AIK – IFK Göteborg och IFK Norrköping – Örebro fullbordar den nästa sista fotbollsomgången i Allsvenskan 2017. Igår fick AIK’s lokalkonkurrent Djurgårdens IF Fotbollförening bara oavgjort mot Jönköpings Södra IF vilket innebar att de inte klarade av att i praktiken säkra sin Europa League kvalbiljett. För bakom jagar nu både Östersund och Häcken endast en poäng efter Djurgården och två poäng efter AIK. Men tar AIK en trepoängare idag är man helt klara för att ge sig in i ett Europacup äventyr nästa år.

Göteborg har inget att spela för mer än äran ikväll eftersom laget ligger på nionde plats i tabellen med sina två matcher kvar att spela. Och det finns ingen chans att sluta bättre än sjua om alla kvarvarande matcherna skulle gå rätt väg. Även till bottenstriden är det, tack och lov för deras del, för långt avstånd. I det här läget är det definitivt AIK som har något att vinna och samtidigt något att förlora. Jag har svårt att se att nerverna skulle belasta AIK spelarna alltför mycket trots de viktiga poäng som står på spel. Man har spelat mycket bra den senaste tiden och radade upp tre raka klara segrar innan den oavgjorda matchen i förra omgången mot nyblivna mästarna Malmö FF. Dessutom kommer AIK säkerligen ha ett massivt stöd av hemmafansen i dagens match mot IFK Göteborg. Det lär verkligen bli en match värd att titta på!

Tipset AIK – IFK Göteborg: AIK vinner matchen till oddset 1,54 @ Unibet!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

Läs även:

Speltips Verona Inter 30/10

Greve Dracula