Inter jagar andraplatsen i Serie A tabellen och det kommer bli faktum om bottenlaget Verona besegras på Stadio Marc’Antonio Bentegodi ikväll. Matchstart är kl. 20:45 och du kan streama matchen gratis!

Tabelltoppen i Serie A är jämnare än på många år såhär långt in på säsongen i ligaspelet. Senaste årens solklara mästare Juventus får en betydligt tuffare kamp om mästartiteln denna säsong, vad det verkar just nu i alla fall. Se här bara hur ställningen är i detta nu:

  1. Napoli, 11 matcher spelade, 32:8 i målskillnad och 31 poäng.
  2. Juventus, 11 matcher spelade, 33:10 i målskillnad och 28 poäng.
  3. Lazio, 11 matcher spelade, 31:12 i målskillnad och 28 poäng.
  4. Inter, 10 matcher spelade, 20:7 i målskillnad och 26 poäng.
  5. AS Roma, 10 matcher spelade, 17:5 i målskillnad och 24 poäng.
  6. Sampdoria, 10 matcher spelade, 22:13 i målskillnad och 20 poäng.

Många bortamål

Vi tuffar på med att gå rakt på sak i dagens speltips. Inter har gått som tåget den här säsongen och har sexton raka matcher utan förlust. Senast man fick gå av en fotbollsplan som förlorare var i somras den 15 juli i en träningsmatch mot tyska Nürnberg. Och av dessa sexton förlustfria matcher är tretton stycken vinster! Eftersom du kan se matchen utan kostnad så rekommenderar jag att du håller ett extra öga på skyttekungen Mauro Icardi som delar andraplatsen i Skytteligan. Fantastisk målskytt!

Verona är i nästan exakt likadant läge fast tvärtom. En seger på de tio senaste ligamatcherna är anledningen till att man ligger trea från slutet i Serie A tabellen. Det här kan inte sluta på något annat sätt än med en klar seger för bortalaget denna måndagsafton. Vi tippar på att Inter gör fler än 2,5 mål i matchen till oddset 2,25 (med Cash Out-funktion) @ betway!

Betway erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Läs även:

Speltips AIK – IFK Göteborg 30 oktober

Greve Dracula