Lillördagsfirandet blir total med SHL hockey slutspel i form av semifinal mellan Färjestad och Djurgården samt Champions League fotboll med kvartsfinalen mellan Manchester United och FC Barcelona.

Se på Färjestad – Djurgården Live stream och rygga gärna vårt speltips inför dagens SHL semifinalrunda nummer tre onsdag 10 april 2019 med nedsläpp klockan 19:00.

Färjestad – Djurgården Live stream

Att få tillgång till SHL stream går oerhört snabbt och enkelt, Vad du behöver göra är bara att först bestämma dig för om du vill ha månadspaket, årspaket eller köpa en enstaka online-matchbiljett. Registrera ett konto hos C More genom att endast fylla i din E-postadress, Förnamn och Efternamn. Klart att börja streama! Se på Färjestad – Djurgården Live stream nu!

Vill du komma direkt till hockeysektionen hos C More kan du gå in här istället >>

Läs också om hur du kan titta på filmer och serier på C More gratis!

Speltips Färjestad – Djurgården

Det står 1-1 i matcher i semifinalen mellan Färjestad och Djurgården efter två nästan identiska hemmasegrar. Färjestad inledde med att vinna med 5-2 i Karlstad och djurgården tog därefter revansch i Stockholm i förrgår efter att matchen slutade 5-3.

Färjestad är bevisat ett urstarkt hemmalag. De vann huvudrundan och har också varit allra bästa hemmalag under hela säsongen med tjugo vinster på tjugosex matcher där fyra av förlusterna kom till först på övertid. Med så starkt hemmafacit sätter vi spelpengen på att Färjestad gör vad de gjort nästan varje hemmamatch den här säsongen, alltså vinner.

Speltipset: Färjestad vinner över Djurgården till bästa oddset 1.87 som hittats hos såväl NordicBet och Betsson som LeoVegas!

Spelbonusar:

Massor av spelbonusar finns att hämta för dig som är sugen på att spela med lite extra cash på exempelvis dagens SHL-semifinal.