Vi firar lillördag med att spela på den högintressanta kvartsfinalen Manchester United – FC Barcelona i Champions League. Det är första omgången som gäller mellan de båda och matchen startar klockan 21:00. Samtidigt spelas också dagens andra kvartsfinalmöte Ajax – Juventus.

Champions League 10/4

21:00 Ajax – Juventus
21:00 Manchester United – FC Barcelona

Speltips Manchester United – FC Barcelona

Manchester United ser betydligt mer stabilt ut under nye tränaren Solskjärs ledning än vad man gjort på ett par år nu. Men man har på sistone fortfarande visat att man kan förlora matcher som man på förhand varit favorittippade att vinna.

FC Barcelona ser dock urstarka ut och van senast i helgen det viktiga toppmötet med La Liga tvåan Atletico Madrid. Messi har varit helt fenomenal och öst in mål under sista tiden och kommer såklart bli svårstoppad för Manchester United trots spel på Old Trafford.

Tipset: Båda lagen gör mål i matchen Manchester United – FC Barcelona till oddset 1.61 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-04-10 kl. 07:30 men kan komma att ändras.

Spela på Champions League

Lira odds på Champions League fotboll med massor av spelbonusar där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna i Champions League. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna.

Färjestad – Djurgården Live Stream & Speltips SHL 10/4