Streama Belgien – Island i UEFA Nations League GRATIS torsdag 15 november 2018. Belgien – Island live stream kan ses på C More gratis i och med att de erbjuder sportstream 2 veckor gratis inklusive alla matcherna i UEFA Nations League.

Belgien – Island Live Stream

C More erbjuder alla att kunna se på sportabonnemanget ”Mycket sport” gratis i 2 veckor där också alla UEFA Nations League matcher ingår. Ingen bindningstid, avsluta när du vill. Du behöver bara ange epostadress och namn för att se på live stream helt fritt denna period.

Titta på Landslagsfotboll, Golf, Basket, Handboll och mycket mer. Dessutom det populäraste från TV4 utan reklam och massor av ytterligare filmer, serier och tv-kanaler.

Läs om att streama gratis på C More här >>>

UEFA Nations League 15/11

UEFA Nations League börjar mer och mer kännas som ett viktigt och intressant inslag i landskampsfotbollen. Ja att denna fotbollsturnering för landslag kan vara viktigt vet vi ju då den i slutändan kan innebära fördelar för landslagen och direktplats till kommande Fotbolls-EM i bästa fall. Men intresset var inledningsvis ganska ljummet, kanske då den tog vid efter sommarens stora fotbollshändelse med Fotbolls-VM i Ryssland. Nu börjar ändå UEFA Nations League få ett ökat intresse kring matcherna och är ju faktiskt det mest intressanta vi kommer att ha mellan VM och EM gällande landslagsfotboll. Nio heta Nations League matcher ska spelas idag, däribland med nordiskt inslag i två av matcherna Belgien – Island och Grekland – Finland.

Streama alla dagens matcher gratis på C More!

UEFA Nations League – Liga A

20:45 Belgien – Island
20:45 Kroatien – Spanien

UEFA Nations League – Liga B

20:45 Österrike – Bosnien

UEFA Nations League – Liga C

20:45 Grekland – Finland
20:45 Ungern – Estland

UEFA Nations League – Liga D

16:00 Kazakstan – Lettland
20:45 Andorra – Georgien
20:45 Luxemburg – Vitryssland
20:45 San Marino – Moldavien