Idag lördag 10 juni kl 14:00 ska Sveriges kommande storstjärnor bland herrar i fotboll mäta sig med Danmarks bästa fotbollsspelare i U21 träningslandskamp. Kampen ser du gratis på C More i mobil, surfplatta och dator genom deras kampanj ”2 veckor gratis”.

För dig som befinner dig på resande fot eller inte har tillgång till TV4 Sport är detta helt perfekt. Dessutom kan du titta på massor av sport, filmer, serier, barnfilmer helt fritt i 2 veckor.

Missa heller inte vänskapsmatchen Norge – Sverige 13 juni!

Speltips Sverige – Danmark U21

Det här är det sista genrepet inför sommarens EM-fotbollsturnering som spelas 16-30 juni 2017. Det svenska U21 landslaget har där England, Polen och Slovakien att möta i gruppspelet till att börja med. Danmark möter i sin grupp Italien, Tyskland och Tjeckien. Så för båda de nordiska U21-landslagen är detta en match av stor betydelse. Det är nu laguppställningarna ska sättas inför EM-premiären om en vecka.

Sverige har genom åren varit det bättre laget i jämförelse med Danmark. På de fyra senaste kamperna lagen emellan har Sverige vunnit tre och spelat oavgjort i en mot danskarna. Sveriges U21 lag är ju också regerande Europamästare i fotboll efter att man slog Portugal i EM-finalen 2015. Drömmen om ett nytt EM-Guld finns förstås när nu årets mästerskap ska avgöras i Polen. Men först ska Danmark besegras i dagens genrep för att ge de svenska spelarna det där extra självförtroendet in i EM-turneringen som så väl behövs.

Sveriges startelva:

Anton Cajtoft – Linus Wahlqvist, Jacob Une-Larsson, Filip Dagerstål, Adam Lundqvist – Simon Tibbling, Kristoffer Olsson, Melker Hallberg, Muamer Tankovic – Gustav Engvall, Pawel Cibicki.

Sveriges förbundskapten Håkan Ericson förväntas dock rotera ganska friskt under matchens gång så många av avbytarna lär få komma in vad det lider. Den svenbska bänken består av spelarna: Tim Erlandsson, Pontus Dahlberg, Joakim Nilsson, Alexander Fransson, Carlos Strandberg, Isak Ssewankambo, Franz Brorsson, Kerim Mrabti, Niclas Eliasson, Egzon Binaku, Joel Asoro, Amin Affane.

Svensk seger

Min tro är stark på att det blir vinst i matchen mot Danmark och vi spinner vidare på framgången från gårdagskvällens underbart sköna 2-1 seger över Frankrike i VM-kvalet. Matchen Sverige – Danmark U21 har avspark lördag 10 juni, kl. 14.00 på Olympia i Helsingborg.

Tipset: Sverige vinner över Danmark till oddset 1.95 @betfair!

betfair erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Är du sugen på att få extra bonuspengar att spela för? Kolla då in vår artikel om höjda välkomstbonusar där du hittar marknadens bästa insättningsbonusar när du registrerar dig som ny kund hos dessa spelbolag.