Stryktipset vecka 2 erbjuder jackpot på ca 10 miljoner!

Stryktipsförslag vecka 02

Här lyfter vi fram några av matcherna på veckans stryktipskupong och diskuterar dessa.

Match 1. Chelsea – Everton (1×2)

Chelsea har fått lite stabilitet i laget sista matcherna vilket 3 raka nollor vittnar om. Hiddink har låtit Mikel spela på mitten där han har varit bra på att hålla sin position och styra spelet framför den egna backlinjen. Everton har fin form och har bara förlorat en match i bortaspelet den här säsongen. Hazard missar matchen pga skada. Coleman, McCarthy och Browning missar definitivt matchen för Evertons del. Hibbert är också osäker men kan vara spelklar. Vi utgår från kryss i den här matchen och väljer att helgardera.

Match 2. Bournemouth – Norwich (1)

Tycker att det här är en härlig spik. Bournemouth spelar frejdigt och pressar sin lag högt. Tror att man har en bra chans här mot Norwich som inte varit så bra i bortaspelet. Tror på rivstart här från ett friskt hemmalag som börjat hitta formen. Dessutom står viktiga poäng på spel i bottenstriden. Ettan känns bra och jag är inte rädd för att spika den.

Match 3. Manchester City – Crystal Palace (1)

Hemma är Manchester City rejält starka och jag man måste ta 3 poäng för att hänga på Arsenal om titelstriden. Kompany och Nasri missar matchen men man har en bred och stark trupp. Crystal Palace har viktiga Bolasie borta från spel. Palace är så klart nöjda med kryss här men jag tror att man kommer få väldigt svårt. Vårt tips 1!
riskfritt spel

Match 7. Bristol City – Middlesbrough (2)

Middlesbrough åkte ut mot Burnley i FA-cupen senast vilket gör att man helt kan koncentrera sig på ligan nu. Jag är nästan helt övertygad om att vi kommer få se laget i Premier League nästa säsong. 7 segrar och 1 oavgjord på de 8 senaste i The Championship gör att man toppar serien med 4 poäng. Jag tror inte att man går på en mina här mot bottenlaget Bristol City. Dessutom är man revanchsugna efter förlusten senast mot Burnley. 2:an känns mycket bra som endast är streckad till 38 %.

Match 8. Derby – Birmingham (1)

Fin form har gjort att Derby klättrat rakt igenom tabellen upp till en andraplats. Man till och med toppade serien för två omgångar sen. Hemma på Pride Park brukar man inte göra nån besviken och har inte förlorat där sen den 29:e augusti 2015. Jag tror Birmingham kommer bli en lättfångad uppgift. Siktet är inställt på Premier League och mycket talar för att man kommer kunna lyckas med den bedriften. Vi spikar ettan.

Match 13. Wolverhampton – Cardiff (1)

Wolverhampton har hittat formen. Om man bortser från West Ham (1-0 borta) så hade man dessförinnan 3 raka segrar i ligan. Nu möter man ett Cardiff som känns lite på dekis. Möjligen på väg in i en formsvacka. Cardiff förlorade i FA-Cupen hemma mot Shrewsbury som håller på att åka ur League One. Nu möte man ett wolves i uppgång borta och jag tror inte att man kommer räcka till här. En bra spik på Wolves som endast är streckad till 47 % i dagsläget.

Se upp för Rotherham!

Rotherham har 3 raka förluster men har också spelat 3 raka matcher på bortaplan. Hemma är man ett helt annat lag där man har 3 segrar på de 4 senaste. Queens Park har dessutom dålig form så ettan är nästan ett måste att ha med på stryktipset.

Veckans säkraste match:

Tror vi att Wolverhampton är hemma mot Cardiff.

Skrällen:

Tror vi att Everton kan stå för borta mot Chelsea. Det kan pass Everton mycket bra att backa hem, spela aggresivt och ligga på kontring.

Veckans system på stryktipset:

Vi spelar ett reducerat system för 144 kronor som heter R-4-4-144. Det bygger på 4 hel och 4 halvgarderingar och har 12 rättsgaranti. Det innebär att det är minst 12 rätt på en utskriven rad om man lyckas pricka in alla 13 på ramen.

Ja då ses vi på Lördag igen! nånstans..