Det börjar verkligen dra ihop sig i The Championship. Både i toppen och i botten finns det mycket att spela för. Vi har hittat en vettig match till ett bra odds som vi tror på. Fulham säkrade kontraktet i förra omgången och har ingenting att spela för i dagens match. Middlesbrough i sin tur har riktigt bra form med 4 vinster på de 5 senaste och lyckades i den förra omgången slå Norwich borta med 0-1. Defensiven är strålande för tillfället och man gör mycket mål framåt. Här går man också för en Premier League plats där det inte finns något annat än 3 poäng i åtanke.

Vårt speltips denna Lördag

Bortaseger för Middlesbrough spelas till oddset 1.70 hos spelbolaget bet365

middlesbrough odds

 

Om ni är intresserade över hur man kan vinna på odds och betting riskfritt så spana gärna in vår riskfria guide. Ni har väl heller inte missat vårt stryktipsförslag där vi går igenom dagens matcher på stryktipset.