Fotbolls-EM är här och vi har mängder av underbara fotbollsmatcher att titta på. Passa på att spela odds riskfritt under EM. Vi har alla odds erbjudanden!

Fotbolls-EM startar 10 juni och avslutas med EM-finalen den 10 juli. Under denna härliga månad proppad med EM-fotboll kan du ta del av spelbolagens sköna erbjudanden med riskfria spel på odds. Vi guidar dig här till de riskfria odds-spelen som spelbolagen erbjuder: Många av erbjudandena är rena riskfria spel på odds som spelbolagen erbjuder till sina spelare men det kan också handla om bonusspel som ges till dig om du kvalificerar dig för det som krävs. Dessutom är vi säkra på att det under själva EM kommer dyka upp ett antal tillfälliga riskfria spel på odds som vi då uppdaterar i denna artikel.

Erbjudanden med att spela odds riskfritt

Betsafe – 500 KR I RISKFRITT SPEL
Ta del av erbjudandet om att spela odds riskfritt på vilken match som helst!
1. Registrera dig eller logga in på ditt befintliga konto
2. Välj ett spel på vilken marknad som helst och klicka i boxen för ”500 kr riskfritt spel” på din spelkupong.
3. Om du förlorar på spelet så återbetalar vi insatsen.
SPELA RISKFRITT HOS BETSAFE HÄR >>>

Betsson – TVÅ RISKFRIA SPEL PÅ SOMMARENS FOTBOLLSFEST I FRANKRIKE
Höj spänningen under EM med att spela odds riskfritt genom två riskfria spel värda 200 kr styck. Det första riskfria spelet finns tillgängligt under gruppspelet och det andra går att lägga på valfri match i slutspelet. Om du inte vinner på riskfria spel får du tillbaka insatsen utan omsättningskrav, så du har inget att förlora. Anmäl dig hos Betsson och spela med hjärtat på våra blågula hjältar. Thomas Ravelli grävde guld i USA men kom hem med ett brons. Är det inte dags att damma av spaden och gräva guld i Frankrike?
SPELA RISKFRITT HOS BETSSON HÄR >>>

NordicBet – SPELA FÖR 100 KR PÅ EM OCH FÅ BONUSSPEL FÖR 300 KR
Sommarens stora fotbollsfest närmar sig med stormsteg. Och NordicBet vill som alltid ge dig lite extra spänning och nu kan du spela odds riskfritt genom ett bonusspel. När du lägger ett spel för 100 kr på valfri EM-match ger vi dig ett bonusspel värt 300 kr. Bonusspelet kan du använda på vilken match du vill – både på internationell och svensk fotboll – ända ner till ditt lokala division 5-lag. Lycka till
SPELA OCH FÅ BONUSSPEL HOS NORDICBET HÄR >>>

Unibet – INSATSEN TILLBAKA OM DU FÖRLORAR FÖRSTA SPELET PÅ SVERIGE I EMI
Äntligen är väntan över. EM i Frankrike har sparkat igång och naturligtvis vill Unibet slå på stort för att fira våra blågula hjältar. Försäkra ditt första spel på Sverige! Om du förlorar på det första singel-spelet du lägger, med exakt 200 kr i insats, på valfri Sverigematch i EM återbetalar Unibet din insats med 200 kr! Det här erbjudandet gäller en gång per Unibet-spelare men du väljer själv vilken match du vill spela odds riskfritt på: Irland-Sverige, Italien-Sverige, Sverige-Belgien. Notera dock att om du till exempel lägger ett spel för exakt 200 kr på Irland v Sverige har du förbrukat bonusen i det här erbjudandet (oavsett om du vinner eller förlorar på ditt spel). *Du behöver inte anmäla dig till den här kampanjen. Vänligen notera att ditt spel måste ha exakt 200 kr i insats och vara ett singel-spel. Både spel lagda före matchstart och live-spel är godkänt. Insatser återbetalas inom 72 timmar.
SPELA RISKFRITT HOS UNIBET HÄR >>>

Expekt – SPELA RISKFRITT MED DIN MOBIL
Har du testat att spela med din mobil? Om inte får du nu den perfekta chansen att prova helt riskfritt. Expekt erbjuder över 30 000 spel i mobilen varje dag och nu får du chansen att spela helt utan risk! Om du aldrig har testat att betta via din mobil förut har du nu ett gyllene tillfälle att ändra på det. Lägg ett spel via din mobil och om du förlorar återbetalar Expekt ditt spel med en bonus på upp till 250 kronor. Expekts sportsbook är tillgänglig som app för Android och iPhone samt som mobilsida för alla andra enheter!
SPELA RISKFRITT HOS EXPEKT HÄR >>>

RISKFRI BETTING – Läs gärna vår steg för steg guide om hur du kan spela och vinna på betting helt riskfritt.

Kolla också gärna in våra senaste speltips här!

Spela Odds Riskfritt