Förra helgen var det FA-cupen men nu väntar en härlig omgång av Premier League. Här är dagens bästa spel.

Dagens bästa speltips

Chelsea – Burnley

Chelsea toppar ligan och leder med 7 poäng. Det avståndet vill man nog gärna behålla ner till City. Hemma på Stamford Bridge är man rejält starka och har målskillnaden 26-4, 11 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Diego Costa är tillbaka efter avstängning och fick 80 min mot PSG i veckan. Här kommer vi spela på att londonlaget vinner med 2 mål till oddset 1.66 hos bet365

Sunderland – West Bromwich

Sunderland har det jobbigt just nu. Ut mot Bradford i FA-cupen och stryk av QPR i ligan hemma med 0-2. West Bromwich däremot är på väg mot den fina formen som man hade i fjol. 2 raka segrar och 6-0 i målskillnad. Nigerianen Ideye Brown har gjort 3 mål på de två senaste matcherna för West Brom och är svårtstoppad på topp. Därför känns det väldigt lockande att spela på bortaseger. Vi tippar West Bromwich till oddset 2.90 hos bet365

Underspel Aston Villa – Stoke

Aston Villa har sparkat managern och det brukar kunna ge effekt. Benteke har inte levererat som tidigare på topp och laget från Birmingham har haft stora problem med målskyttet sista tiden. Stoke har bara mäktat med 2 mål i de 2 senaste matcherna och i bortaspelet har man bara gjort 12 mål den här säsongen. Vi tror på en målsnål historia där vi kommer tippa på under 2.5 mål till oddset 1.57 hos bet365

Här kan ni läsa mer om hur man kan vinna på odds och betting riskfritt genom att spela spelbolagen mot varandra.

speltips premier league

 

Vi har en härlig lördag att se fram emot och ni har väl inte missat veckans stryktipsförslag där vi givetvis som alla andra jagar miljonerna.

Har ni något hett tips att rekommendera idag? kommentera gärna hur ni spelar!